C CNN Kaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2021 121 70 28 30 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi CNN Kaya #1 Arkadaşlar 6 gün regl gecikmesi oldu bir kaç gündür lekelenme var antibiyotik kullanıyordum acaba gecikme yapar mı bu konuda yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar 6 gün regl gecikmesi oldu bir kaç gündür lekelenme var antibiyotik kullanıyordum acaba gecikme yapar mı bu konuda yardımcı olur musunuz
T tubaask Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.890 5.020 78 38 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi CNN Kaya #2 CNN Kaya .!.: Arkadaşlar 6 gün regl gecikmesi oldu bir kaç gündür lekelenme var antibiyotik kullanıyordum acaba gecikme yapar mı bu konuda yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Bazı bünyede ilaçlar geçikme veya erken olma durumları yapabiliyor..
CNN Kaya .!.: Arkadaşlar 6 gün regl gecikmesi oldu bir kaç gündür lekelenme var antibiyotik kullanıyordum acaba gecikme yapar mı bu konuda yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Bazı bünyede ilaçlar geçikme veya erken olma durumları yapabiliyor..
C CNN Kaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2021 121 70 28 30 25 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi CNN Kaya #3 18 Şubat regl gunumdu 20 şubattan beri lekelenme oluyor henüz regl başlamadı ilk defa bu kadar lekelenme süresi uzadı bu durumda normal mi tubaask .!.: Bazı bünyede ilaçlar geçikme veya erken olma durumları yapabiliyor.. Genişletmek için tıkla...
18 Şubat regl gunumdu 20 şubattan beri lekelenme oluyor henüz regl başlamadı ilk defa bu kadar lekelenme süresi uzadı bu durumda normal mi tubaask .!.: Bazı bünyede ilaçlar geçikme veya erken olma durumları yapabiliyor.. Genişletmek için tıkla...