Antibiyotik ve ilaç kullanımı yaptım..Ama hamile olduğumu öğrendim.

julyan

ne zaman büyüyeceksiniz
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
559
9
296
şu an 15 haftalık hamileyim ocak 11 son adet tarihim adetim bitince ellerimden rahatsız oldugumdan norolajıye gittim orda agrı kesici antibiyotik ve neruda adlı hap verildi ilaçları ayın 15 kulanmaya başladım adet bitiminde agrı kesici ve antibiyotik 1 haftada bitti ama nerudayı 1 şubata kadar kulandım şubat 14 şubatta elimden ameliyat için tahlil yaptırırken hamile oldugumu ögrendim o şokla ameliyatı iptal edip bir 10 güne yakın eve kapandım aldıryımmı kalsınmı diye bunalım geçirdim çünkü hap kulanmıştım bilmeden ya bebektep

sakatlık olursa diye pisikolocim sıfırın altında idi neyse şubat 24 gibi kadın doguma gittim ulturasyonla baktılar ve 8 haftalık hamile oldugumu söylediler o an büyük şok yaşadım ben 3 4 haftalıktır diyordupm hiç beklemiyordum 8 haftayı kalbide saat gibi atıyordu sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadım hepm agladım hem güldüm çünkü geçen ekimde bir düşügüm olmuştu 7 haftalık bebegimin kalbi bir anda durmuş sonra kürtaj olmuştum neyse doktora a dan z ye herşeyi tek tek anlatım geniş tahliller yapıldıpp

geçmiş olsun umarım bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar....iyi düşün iyi olsun strese sokma kendini yeter....

doktorun en doğru bilgiyi verecektir sana inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına:71:

şu an 15 haftalık hamileyim ocak 11 son adet tarihim adetim bitince ellerimden rahatsız oldugumdan norolajıye gittim orda agrı kesici antibiyotik ve neruda adlı hap verildi ilaçları ayın 15 kulanmaya başladım adet bitiminde agrı kesici ve antibiyotik 1 haftada bitti ama nerudayı 1 şubata kadar kulandım şubat 14 şubatta elimden ameliyat için tahlil yaptırırken hamile oldugumu ögrendim o şokla ameliyatı iptal edip bir 10 güne yakın eve kapandım aldıryımmı kalsınmı diye bunalım geçirdim çünkü hap kulanmıştım bilmeden ya bebektep

sakatlık olursa diye pisikolocim sıfırın altında idi neyse şubat 24 gibi kadın doguma gittim ulturasyonla baktılar ve 8 haftalık hamile oldugumu söylediler o an büyük şok yaşadım ben 3 4 haftalıktır diyordupm hiç beklemiyordum 8 haftayı kalbide saat gibi atıyordu sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadım hepm agladım hem güldüm çünkü geçen ekimde bir düşügüm olmuştu 7 haftalık bebegimin kalbi bir anda durmuş sonra kürtaj olmuştum neyse doktora a dan z ye herşeyi tek tek anlatım geniş tahliller yapıldıpp

cnm adet gecikmesine kadar ilaç kullanımları eğer zarar verdiyse bebeğin kalb atışı olmuyomuş yani düşük oluyomuş..bende bilmeden kullanmıştım senin gibi doktorum ya hep ya hiç şeklinde tanımlarız bunu demişti,ya canlanamaz,yada hiç zarar görmeyip gebeliğin devam eder dedi..sen adet gecikmesinden sonramı kullandın cnm.

mutlaka doktoruna soyle.. ilacin adini ver. ayni sekilde 3 bucuk haftalik hamileyken bende antibiyotik kullandim agri kesiciler aldim haberim yoktu hamile oldugumdan. doktora soyledigimde ilacin adinida verdim.. bir problem olmaz dedi.zaten gebeligin ilk haftalarinda cok kisinin basina geliyor. kimse o ara hamile oldugunu bilmiyor.
bence takma kafana..

Back
X