- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
Aranizda lustral kullananlar varmi me etki gösterdi kilo yapıyormu acaba ben bugün basladim nasil olur bilmiyorum her insanda farklık gosterebilir tabide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm rahatlama oldumu peki rahatsızlığınızdaCanım ben farklı iki antidepresan kullaniyorum. Antidepresan etkileri bunyeden bünyeye değişir. Bazılarında kilo alımı yapar, bazıları verir. Ben aldım. Ama dikkat edersen sorun olmaz. Bir de ilk dönem yan etkiler yapabilir, ama bir bir bucuk aydan sonra rahatlarsın. En az altı ay kullanmak gerekir ve Dr gözetimi altında kullanmalısın. Ben Bir buçuk ay sonra ben bırakacağım inşallah.
Evet öyle bi durum varmis galibaBende cinsel isteksizlik yapmıştı![]()
Ben baya iyi oldum ya, şükür eski halime döndüm. Hiç inanmazdım bu şekilde duzelcegimi ama olduInsallah cnm rahatlama oldumu peki rahatsızlığınızda
Ya inşallah bende duzelirmBen baya iyi oldum ya, şükür eski halime döndüm. Hiç inanmazdım bu şekilde duzelcegimi ama oldu
Aranizda lustral kullananlar varmi me etki gösterdi kilo yapıyormu acaba ben bugün basladim nasil olur bilmiyorum her insanda farklık gosterebilir tabide