- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Astoria birsey sormak istiyorum meslegin geregi bilir misin bilmem Bu ilaclari aldigimiz sistemde gorundugu icin bir sikinti olur mu diye endise etmekteyim.Malum ben hastanede calisiyorum.Erisimi kolaycik.Ben yazdirmiyorum da boyle basolmayacak yazdirmayi dusunuyorum artikKendi kendinize bırakmaya kalkmayın, ağır yan etkileri olur. Demek ki doktorunuz ilacı bırakacak ruh halinde görmüyor sizi, bir süre daha desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyor. Toparlanmaya başladığınızı gördüğünde ilaçları azaltarak kesersiniz, birden bırakılmaz. Geçmiş olsun.
Astoria birsey sormak istiyorum meslegin geregi bilir misin bilmem Bu ilaclari aldigimiz sistemde gorundugu icin bir sikinti olur mu diye endise etmekteyim.Malum ben hastanede calisiyorum.Erisimi kolaycik.Ben yazdirmiyorum da boyle basolmayacak yazdirmayi dusunuyorum artik
Umarim orman kanunlari gecerli degildir buralarda gecerli biraz oyuzden endise ediyorumMerhaba, hayır bir sorun olmaz. Polis asker olup antidepresan kullanan danışanlar da gördüm, mesleklerine devam ediyorlardı. Her insan zor, stresli süreçlerden geçip başa çıkmakta zorlanabilir, bunun için de ilaç almanız doğaldır ve mesleğinizi yapmanıza engel teşkil etmez.
Umarim orman kanunlari gecerli degildir buralarda gecerli biraz oyuzden endise ediyorum
Gittigim bir psikiyatris isyerinden almasan daha iyi dedi de.Uzaklastirma degil de mobbing.Hastanede çalışıyorsanız aslında güvendiğiniz doktorlara danışabilirsiniz ama antidepresan kullandığı için meslekten uzaklaştırılan kimseyi duymuşluğum yok açıkçası.
Psikologlar ın bile %30 u antidepresan kullanıo :) dert etme hiç cnmAstoria birsey sormak istiyorum meslegin geregi bilir misin bilmem Bu ilaclari aldigimiz sistemde gorundugu icin bir sikinti olur mu diye endise etmekteyim.Malum ben hastanede calisiyorum.Erisimi kolaycik.Ben yazdirmiyorum da boyle basolmayacak yazdirmayi dusunuyorum artik
Gittigim bir psikiyatris isyerinden almasan daha iyi dedi de.Uzaklastirma degil de mobbing.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?