Antidepresan kullanımında gebe kalmak

neslikrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
28
12
3
34
arkadaşlar ne olur yardımcı olun ya antidepresan kullanımı gebe kalmaya engel mi değil mi ?? Aranızda antidepresan kullanıp gebe kalan var mı ??

arkadaşlar ne olur yardımcı olun ya antidepresan kullanımı gebe kalmaya engel mi değil mi ?? Aranızda antidepresan kullanıp gebe kalan var mı ??
Ben cipralex 10 mg kullanıyorum hem kadın doğum doktoruma hemde piskiyatri doktoruma sormuştum gebeliğe engel değil dediler ama zorunda olmadıkça hastalara önermiyoruz kullanmayı demişlerdi. hamile kalmıştım sonra boş gebelikle sonuçlandı. İlaçtan kaynaklı bir durum değil ama doktorunuza sorun içiniz rahat olsun en azından geçmiş olsun bu arada

Teşekkür ederim Allah razı olsun cevap için bende kadın Doğum doktoruma danıştım redepra kullanıyorum dedim sadece iştahımı açsın diye zayıfım Yaşıma boyuma göre çünkü bir tek ilaçla yemek yiyebiliyorum iştahlı bir şekilde baktı hemen ilacıma iştah için bu ilaç sorun olmaz dedi ama yinede içim rahat değil işte kaçtır olumsuz sonuç alınca hapa bağladığım anlar çok oldu kendi kendime

Kadın hastalıkları doktorun varsa ona da sor rahat olursun bende zayıfım yaşıma göre ama sağlığımda sorun yok mesela seninde öyleyse dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…