antidepresan üstüne klomen olur mu?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
arkadaşlar 5 gün klomen içip çatlatma iğnesi olup hamile kalmaya çalışacağım.fakat bipolar var bende, bir süre ilaç bıraktım. tekrar stresten hasta olacaktım.depresyon atağı ile gittim 2 hafif ilaç içiyorum.yani böyle bir durumda hamilelik şansım azalır mı?hamile kalırsam ilaçları bırakınca çocuklardan gelen hormonlarla kadınlar depresyona karşı korunuyormuş.psikiyatr 35 e kadar bir yada 2 çocuk istiyorsan ona göre harekete geçmelisin diyor.sizce ne yapmalıyım.istersen 6 ay bekle dedi.1 küsür senedir korunmuyoruz.kadın doğmcu rahim içi miyomumu alınacak kadar büyük görmedi. aşılama olur dedi. ben öncesinde açıkçası çatlama iğnesi ile hamile kalmayı denemek istiyorum.bu konuda fikri olan annelerin anne adayların yorumlarını bekliyorum.

Merhaba canim, tuplerin acik mi bunun icin rahim filmi cektirmeni tavsiye ederim. Cunku tupler kapaliysa asilama ise yaramaz ASLA!

Klomen diger ilaclarla kullaniliyor mu bunu doktoruna sor canim..bazi ilaclarla kullanilmiyor diye biliyorum. Ama emin degilim. Eger ilaclarin birlikte ya da kisa araliklarla kullanmak zarar etmeyecekse klomen ve catlatma ignesi iyi fikir. Bu sekilde dogal yollada hamile kalabilirsin (tabii eger tuplerinde sknti yoksa)

hsg temiz canım tüplerim açık.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…