• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antidepresan ve ara kanama

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
173
merhabalar,
6 aydır antidepresanla depresyon tedavisi görüyorum.tedavi öncesinde reglim çok düzensizdi. stresten kurtulmaktan olsa gerek , reglilerim düzene girdi 5 aydır. fakat bu sefer (3 kez oldu)ara kanama oluyorum 2 regl dönemi arası. açık renkli az bir kan geliyor.
antidepresanların bu tarz bir yan etkisi olabilir mi? yoksa acilen bir uzmana mı görünmeliyim?

merhabalar,
6 aydır antidepresanla depresyon tedavisi görüyorum.tedavi öncesinde reglim çok düzensizdi. stresten kurtulmaktan olsa gerek , reglilerim düzene girdi 5 aydır. fakat bu sefer (3 kez oldu)ara kanama oluyorum 2 regl dönemi arası. açık renkli az bir kan geliyor.
antidepresanların bu tarz bir yan etkisi olabilir mi? yoksa acilen bir uzmana mı görünmeliyim?

selam bu ara kanamalar antidepresandan değildir. yumurtlama kanaması oluyor olabilir. doktorunuza görünseniz elbette daha iyi olur. çnkü bazen prolaktin denilen süt hormonunu antidepresanlar arttırabilir.

Back
X