D DNMS79 Guru Kayıtlı Üye 29 Haziran 2007 32 0 296 İstanbul 22 Ağustos 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi DNMS79 #1 bende bebek ıstıyorum...dogum kontrol hapını bıraktım.daha onceden hamıle kalmıstım ama hamıle kaldıgımı bılmeden antıbıyotık kullandım.doktor cocugun kemık gelısımını engeller dedı kurtaj yaptı.sımdı korunmuyorum cunku hamıle kalmak ıstıyorum artık agrı kesıcı bıle ıcmıyorum benım merak ettıgım hamıle kalmaya hazırlanırken yada hamıleyken ıcılen antıdepresan zararlımı bebege..:uhm:
bende bebek ıstıyorum...dogum kontrol hapını bıraktım.daha onceden hamıle kalmıstım ama hamıle kaldıgımı bılmeden antıbıyotık kullandım.doktor cocugun kemık gelısımını engeller dedı kurtaj yaptı.sımdı korunmuyorum cunku hamıle kalmak ıstıyorum artık agrı kesıcı bıle ıcmıyorum benım merak ettıgım hamıle kalmaya hazırlanırken yada hamıleyken ıcılen antıdepresan zararlımı bebege..:uhm:
Dr.Phil.R. Meltem Kavcar Sirmali Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.579 17 643 İstanbul 25 Ağustos 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi DNMS79 #2 Antidepresanlar çok zorunlu olmadıkça gebelik esnasında kullanılmaz. Mutlak kullanılması gerekiyorsa, psikiyatr jinekolog ile koordineli çalışarak gebelik sürecinde anne adayını takip eder.
Antidepresanlar çok zorunlu olmadıkça gebelik esnasında kullanılmaz. Mutlak kullanılması gerekiyorsa, psikiyatr jinekolog ile koordineli çalışarak gebelik sürecinde anne adayını takip eder.