• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antidepresan

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Son bir haftadır başım çok ağrıyordu. Eşimde illa doktora gitmemi bunun normal olmadığını söyledi ki yılda en fazla iki kere başım ağırır. Bugün nörolojiye gittim doktor gözümün içine ışık falan tutup bir kaç el hareketini takip etmemi söyledi.Sonra hayattan bıktın mı,sıkıldın mı bunaldın mı stresli misin diye sorular yöneltti bende stresliyim dedim.

Düğünüm olacak hiç istemiyorum(aileler istediği için olacak) nikahım zaten kıyıldı eşimde burada değil yurt dışında ve ben gidemiyorum evlenince de kaynanayla oturacağım bir sürü olaylar her neyse genel olarak stresim düğün odaklı . Doktor bir ilaç veri eve gelince prospektüsü okuyayım dedim ki ilacın üstünde kocaman antidepresan yazıyor.Stresi azaltmak için antidepresan mı veriliyor bilgisi olan var mı sinirli depresyonik bir halde değilim ama uykumda dişlerimi sıkıyorum istemsizce ve şakaklarımda ağrı yapıyor.Bilgisi olan var mı boş yere ilaç kullanmak istemiyorum hele ki antidepresan

stresli olduğun anlattıklarından belli ...diş sıkmak stresin belirtisi ztn oyüzden bence kullan antidepresan iyi gelir.

Kullan o ilacı mutlaka.Anlattkların için başka bir tedavi/ilaç şekli yok zaten.

Back
X