Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktorlar ciddi bsy olmadığı sürece asla vermiyorlar eğer ciddi bir sıkıntın yoksa bebeğine yazık bende hamile olmadan önce kullanmak istemiştim kilo alamıyordum ilaç kullanarak alıyordum yan etkisi iştah yapıyordu doktor asssla önermem ve yazmadan gönderdi beni gebeliğe bile engel dediKızlar sizce hamileliğin beşinci ayındn sonra antidepresan kullanmama izin verir mş doktor
Kafayı yemek üzereyim ilaçlarımı kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorumKadın doğum doktorları ilaçlara sıcak bakmıyor. Ama bir de diğer etkilerini düşünmek gerek. Psikiyatristim gebelikte kullanabileceğim ilaçlar verdiği halde (dediğim gibi kadın doğumcular onları da pek istemiyor) ben ilk hamileliğimde tüm ilaçlarımı bırakmıştım. Doğum sonrası iki buçuk yıl kadar süren çok ağır bir depresyon geçirdim. Öyle ağırdı ki hayatımı kaybedebilirdim bile. Toparlanmam ve uzun zaman aldı. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve kesinlikle ilaçlarımı bırakmayı düşünmüyorum. Bence her iki uzmanla da birlikte görüşerek karar verin, sonrasında pişmanlığa sebep olmasın.
Size ilaçlarınızı veren doktorunuzla görüştünüz mü? Hamile olduğunuz hakkında bilgisi varsa illa ki uygun dozda ilaçlar yazacaktır.Kafayı yemek üzereyim ilaçlarımı kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum![]()
Aynı senin durumundayım antidepresan kullanmadan yapamıyorum çünkü yemek yiyemiyorum anında gidiyor iştahım ama iki yıldır da bebek istiyorum olmuyor bir türlü doktor kontrolünde oldum bir süre yine olmadı ilaçlardan mı olmuyor diye merak ediyorum bıraktım 5 gündür kullanmıyorum ama ölüyorum iştah uyku hiç bir şey kalmadı yoksunluk çekiyorum malesef ki bebek olmasına yumurtalıklara zarar mıdır bu antidepresanlarCanım doktorlar ciddi bsy olmadığı sürece asla vermiyorlar eğer ciddi bir sıkıntın yoksa bebeğine yazık bende hamile olmadan önce kullanmak istemiştim kilo alamıyordum ilaç kullanarak alıyordum yan etkisi iştah yapıyordu doktor asssla önermem ve yazmadan gönderdi beni gebeliğe bile engel dedi
Ben 3.5 4 yıl boyunca kullandım maaleswf 4 yılda anca kilo alabildim. Evlenmeden 1 ay önce bıraktım. Yapamadım aldığım kilolar gitti iştah gitti uyku gitti çok zorlandım ama bünye bir yerden sonra alısıyor mecbur. Yapamadım tekrardan kullanayım dedim bebek istiyordum diye içmedim kadın doğum ve psikiyatr ile ayrı ayrı görüştüm ikiside kökten hemen kesti asla önermiyoruz dediler beş ay sonra hamile kalanildim. Bırakınca çok çok çok zorlanıyor insan ama bebek ve kendi sağlığım için katlanmak zorunda kaldım. Ama aldığım kiloların yarısımı kaybettimAynı senin durumundayım antidepresan kullanmadan yapamıyorum çünkü yemek yiyemiyorum anında gidiyor iştahım ama iki yıldır da bebek istiyorum olmuyor bir türlü doktor kontrolünde oldum bir süre yine olmadı ilaçlardan mı olmuyor diye merak ediyorum bıraktım 5 gündür kullanmıyorum ama ölüyorum iştah uyku hiç bir şey kalmadı yoksunluk çekiyorum malesef ki bebek olmasına yumurtalıklara zarar mıdır bu antidepresanlar
Ben 3.5 4 yıl boyunca kullandım maaleswf 4 yılda anca kilo alabildim. Evlenmeden 1 ay önce bıraktım. Yapamadım aldığım kilolar gitti iştah gitti uyku gitti çok zorlandım ama bünye bir yerden sonra alısıyor mecbur. Yapamadım tekrardan kullanayım dedim bebek istiyordum diye içmedim kadın doğum ve psikiyatr ile ayrı ayrı görüştüm ikiside kökten hemen kesti asla önermiyoruz dediler beş ay sonra hamile kalanildim. Bırakınca çok çok çok zorlanıyor insan ama bebek ve kendi sağlığım için katlanmak zorunda kaldım. Ama aldığım kiloların yarısımı kaybettimAynı senin durumundayım antidepresan kullanmadan yapamıyorum çünkü yemek yiyemiyorum anında gidiyor iştahım ama iki yıldır da bebek istiyorum olmuyor bir türlü doktor kontrolünde oldum bir süre yine olmadı ilaçlardan mı olmuyor diye merak ediyorum bıraktım 5 gündür kullanmıyorum ama ölüyorum iştah uyku hiç bir şey kalmadı yoksunluk çekiyorum malesef ki bebek olmasına yumurtalıklara zarar mıdır bu antidepresanlar
İlacının ismi neydiBen 3.5 4 yıl boyunca kullandım maaleswf 4 yılda anca kilo alabildim. Evlenmeden 1 ay önce bıraktım. Yapamadım aldığım kilolar gitti iştah gitti uyku gitti çok zorlandım ama bünye bir yerden sonra alısıyor mecbur. Yapamadım tekrardan kullanayım dedim bebek istiyordum diye içmedim kadın doğum ve psikiyatr ile ayrı ayrı görüştüm ikiside kökten hemen kesti asla önermiyoruz dediler beş ay sonra hamile kalanildim. Bırakınca çok çok çok zorlanıyor insan ama bebek ve kendi sağlığım için katlanmak zorunda kaldım. Ama aldığım kiloların yarısımı kaybettim