Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Antilop Kaplama Mobilya KuLLanan !!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

_HaNDaN_

Allah oL der ve oLur !!
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.492
79
158
Arkadaşlar 23 Nisan a düğünüm var kısmetse..kaydirigubbakcemile2bu hafta sonu mobilya bakmaya çıktk Antilop kumaş kaplı mobilyaları öneriyorlar kül düşse yanmıyomş,çay,kahve lekesi nemli bezle geçiyormş gerçi almaya karar verirsem mağazada bi kahve içip denicem bunu :) ancak bi arkadş kumaşn zmanla aşındığını pamuklanma gibi bişiler olduğunu söyledi kullanan varsa yardmcı olur mu lütfeenn çok kararsz kaldmmm...:bbo:

Ben siparişini bu haftasonu vereceğim. Beyaz kenarları ve arkası deriden, oturma ve yaslanma minderleri antilop kumaşından beyaz olacak. Soruştura sora deliye döndüm resmen, kimisi diş fırçası ile temizleyin , kimisi at makineye kılıfları çıkar bembeyaz, kimisi nemli bezle sil deyip konuştu kafam çok karıştı. Bir de dikkat ettim teşhirde duran bu tür kumaşları, koltukları incelerseniz genelde hep renklerinde biraz solma, tüylenme ve hafif karartılar görebilirsiniz hatta ben dayanamayıp bir koltukçuya " Madem çok rahat lekeleri çıkıyor, siz de bunu bir nemli bezle silseydiniz kapkara olmuş" dedim. Adam " Hergün siliyoruz ama teşhir olduğu için çok oturan , elleyen oluyor " dedi. Birşey diyemedim. Sonuçta ne olursa olsun bence riskli bir iş bu sebeple ben oturma ve yaslanma yerleri kılıflı olanlardan alıyorum. Hem hevesim içimde kalmasın deneyeceğim hem de baktım kirloş oldular siyaha çeviririp, siyah beyaz kombin şeklinde kullanırım diyorum.

bnde antilope kumasta yaptırdım takımımı...
urun hakkında bana gelen mailide size bilgi amaclı atıyım...

Son düzenleme:
koltuklarım döşenmeden önce ürün hakkında aldığım bilgi budur..
firma açıklamasını böyle yaptı..yeni dönem döşemeler sanırım koltuklarda bu yönde...
kullanan site üyeleride var memnun olduklarınıda dile getirdiler....

Antelope ürününde çift Flok katmanı bulunur.Bu özellik kumaşı diğer ürün grubundan öncelikle gramaj olarak ayırır.Ürünün gramajı ile birlikte yüzey dayanım,kopma,yırtılma,ışık haslığı gibi değerleri sıçrama gösterir.Yüzey dayanım katsayı değeri martindale birimi olarak dünya standardı 15.000 martindale iken bu oran Antelope ürününde ise tam 75.000 martindale -5 yıl garanti-şeklindedir.Antelope 5 yıl garanti verilen yegane üründür.Ürün ayrıca "easyclan" özelliği ile temizleme özelliği güçlendirilmiş bir üründür.Sadece su ile bile tükenmez kalem lekesine kadar çıkarabilme özelliğine sahiptir.Antelope ürünün üzerinde deri deseni vardır. 40 dereceye kadar tersi çevrilerek ılık suda yıkanabilir. "​
"

canım antilop kumaş kaliteli ve iyi bir kumaştır ve eğer hor kullanmazsan uzun süre bozulmadan kullanırsın
ben eğer imkanın varsa hiç düşünmeden al derim
ama pahalıdır orjinal antilop bende bir koltuk firmasında çalışıyorum antilopa benzer kumaşlar kullnıyoruz ama fiyatı bizim kullandığımız 10-15 liraysa orjinali 35-40 liradan başlıyo
alacağınız yere mutlaka kumaşı hangi fabrikadan aldığını kumaşın metresinin ne kadar olduğunu sor o zaman zatn anlarsın orjinal mi çakma mı

yorumlarınız için çok tşkler arkadaşlar...opuyorumnanaktan

handan antilop kaplattınmı memnunmusunn bende antilop kaplatmak istyorumm fiatlarda 18 euro metresi gerçeği dünya çapındaki firma zaen alacağım firmaa..

Bende antilop kullanmak istiorum kullanan varmi acaba hala memnunmusunuz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…