Antipsikotik ilaclari bırakma aşaması zorluk yaşayan varmı

Blz93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
5
2
1
50
Anksiyete yedavisi için kullandığım antipsikotik ilacımı dr kontrolunda bırakma aşamasındayım ama inanılmaz zorlanıyorum baş dönmeleri titremeler mide bulantıları hatta ve hatta bugün bir atak bile geçirdim bu sorunları yaşıyan varmı lütfen yardımcı olun

Ben :) Çocuk düşünüyoruz diye bırakmak istemiştim.Doktor bence devam etmelisin,henüz iyileşmedin dedi ama yok dedim.Dozu azalttık,çooookk kötü oldum.Bitmeden gittim dedim ben çok kötüyüm,bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum ne olacak diye... Başka bi ilaç verdi,daha hafif olanından.Bunda yoksunluk hissi olmaz dedi.1 hafta kullandım,sonra 2 günde,3 günde sonra haftada 1 derken,kuzenimin düğününde kalabalık,yoğunluk falan derken bıraktım kurtuldum...

Ben :) Çocuk düşünüyoruz diye bırakmak istemiştim.Doktor bence devam etmelisin,henüz iyileşmedin dedi ama yok dedim.Dozu azalttık,çooookk kötü oldum.Bitmeden gittim dedim ben çok kötüyüm,bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum ne olacak diye... Başka bi ilaç verdi,daha hafif olanından.Bunda yoksunluk hissi olmaz dedi.1 hafta kullandım,sonra 2 günde,3 günde sonra haftada 1 derken,kuzenimin düğününde kalabalık,yoğunluk falan derken bıraktım kurtuldum...
Çok sevindim çok geçmiş olsun benim tedavim 9.ayda ve bırakmamı dr istedi fakat bu sıkıntılarımı anlatınca ozaman içmeye devam diye kestirip attı bende bırakmak için çabalıyorum hatta xanaxtan destek alıyorum

Çok sevindim çok geçmiş olsun benim tedavim 9.ayda ve bırakmamı dr istedi fakat bu sıkıntılarımı anlatınca ozaman içmeye devam diye kestirip attı bende bırakmak için çabalıyorum hatta xanaxtan destek alıyorum ama bu baş dönmeleri titremeler falan birde üstğne nefes alamıyomuş hissi ben kötü etkiledi anlamak itiyorum bu ilacı bıraktığım için geçici semptomlarmı yoksa bu iğrenç hastalık germi geldi offf çok teşekkür ederim destek için

Back
X