Antisperm Antikor

Duru_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
2.137
2
116
İstanbul
Merhabalar Arkadaşlar
Aranızda antisperm antikor problemi yaşayanlar ya da bu problemi aşmış olanlar varmı ?

bu problemi benim eşimin yengesi yaşıyo sormak istediğin bişey varmı

Eşinizin yengesinin çocuk problemi varmı ?bizim çocuğumuz olamıyor bunda antikorlarında etkisi büyük

aslında sorun sadece buysa çözüm basit...aşılama ile cok kolay hamile kalabilirsin...yeterkı sağlam sperm ve yumurta olsun...

canım benim allah yardımcın olsun öncelikle yengemiz aşılamayla çok kolay hamile kalmış

canım cok gecmıs olsun ınsaAllah en kısa zamanda cozum bulunur
benım merak ettıgım bu sonuca nasıl varıdnız yanı boyle bı sorun oldugunu nasıl anladınız tahlıl tetkık fılanmı yapıldı? bızımde 1 yıldır olmuyorda artık aklıma hersey gelıyor

ipekçim teşekkür ederim ..Allah cümlemizin yardımcısı olsun ...Soruna gelince kan testi yapıyorlar kandaki asa miktarı ölçülüyor

ipekçim teşekkür ederim ..Allah cümlemizin yardımcısı olsun ...Soruna gelince kan testi yapıyorlar kandaki asa miktarı ölçülüyor

duru canım Rabbim sana guzel evladını tez vakıtte versın canım.bu test nasıl yapılıyor kan ac karnına fılan mı verıyorsun?yoksa?ve doktor ne dıyor kesın bu antıkorlarla dogal yoldan olmaz mı dıyorlar ?bende mı yaptırsam bu testi benım kı de 2.5 senedir olmuyor.:Saruboceq::Saruboceq: O büyük Allahım sen sesımızı duy Rabbim.evlatlarımıza bizi kavuştur.

canım bu dilekler senin içinde geçerli olsun inşallah aminnnnn..soruna gelince ben yıllar önce aç karnına vermiştim kan almışlardı ...14 yıldır evliyim 13 yıldır bebek istiyorum doğal yolla başaramadık henüz

4 yıldır ipin ucunu bırakmıştım bu ara nedense yine coştum ..Şimdi günde 1 coraspin alıyorum soğan kürünü bitirdim incir kürüne başladım umut dünyası işte

aşılamada sitresten tutmuyor yoksa antikor çok büyük bi problem değil neler var hayatta allahım inşallah gönlüne göre verir dualarım sizinle

aşılamada sitresten tutmuyor yoksa antikor çok büyük bi problem değil neler var hayatta allahım inşallah gönlüne göre verir dualarım sizinle

Gecenin bu saatinde vakit ayırıp yorum yaptığın için teşekkür ederim canım allah razı olsun inşallah rabbim hayırlısını uygun görür ne diyelim ona emanetiz canım sağol :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…