aklıma geldi antredeki yolluk mor ve lila renklerinde uygun bişey bulamadım ama en mantıklısı bu gibicanım makinaya atılabilen kilimlerden alabilirsin..
valla bu da iyi fikir:) ne varsa burda var çok tşkkesinlikle yıkanabilen bişey olmalı.şu soğuk günlerde estetikten önce ihtiyaç önemli sanırım.eğer evinde uyumsuzda olsa bi halın falan varsa onu ser.üstünede renkli polarlardan serebilirsin.hem yıkanır hem çabuk kuruyorlar
aslında mineflo olabilir çünkü fayans ayrı bi soğuk oluyor terlik giymeden basınca ayağın buz kalıbının üstünde gibi o derece soğuk düşünün artıkantreye mineflo döşe üstüne halını ser.
ev kira değil k.pederimin istesek bişeyler yaptırabiliriz yani ama ben hep bu evden çıkmak istiyorum onun içinde masraf yapmak işime gelmiyor açıkcası o altı lastikli olanlardan alabilirim aslında dekorasyon mağzalarını halıcıları severim bakarım ama dediğin tarzda bişey görmedim başka yerlerede bakıyım tşk.....geçici bir çözüm aramıyorsan yani evin kira değilse o zaman ya alt katın deponun yani tavanına köpük kaplar ya da antren seramikse ince köpük koydurup parke yaptır derim ben ama yok kiracıysan halıcılarda görmüştüm kalın şagi halılar var altı lastikli makineye atılıyo onlardan al uygun fşyatlı da üstelik...en olmadı elinde halı renklerine uygun sakallı iple yün karışımı bi paspas benzeri bişey ör onu da makineye atabilirsin...aklıma gelenler bunlar canım..
çoook sağol canım desenleri de güzelmişa101 mağazasına perşembe günü altı lastikli peluş kilim geliyor bi bak istersen cabım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?