Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar basur olduğumu zannedip dün genel cerrahi bölümüne gittim. Anüs kasılması dedi. Damarlar kasılıp kan pıhtılaşıyormuş . Bu hastalığı yaşayan oldumu lütfen yardım edin çok ağrım var
Kızlar basur olduğumu zannedip dün genel cerrahi bölümüne gittim. Anüs kasılması dedi. Damarlar kasılıp kan pıhtılaşıyormuş . Bu hastalığı yaşayan oldumu lütfen yardım edin çok ağrım var
Oturma banyosu yapıyorum 3 saat aralıklarla birde merhem verdi. Hamilelik nedeniyle ilaç ve kortizonlu krem alamıyorum . Üzerine basarak söylüyorum lütfen tuvalette ıkınmayın ve kabız olmamaya özen gösterin dayanılmaz bir ağrı çünkü
Oturma banyosu yapıyorum 3 saat aralıklarla birde merhem verdi. Hamilelik nedeniyle ilaç ve kortizonlu krem alamıyorum . Üzerine basarak söylüyorum lütfen tuvalette ıkınmayın ve kabız olmamaya özen gösterin dayanılmaz bir ağrı çünkü
Düne göre bugün biraz daha az acım var . Fakat hamilelik nedeniyle fazla tedavi seçeneği yok . Dua ediyorum sürekli . Sabır gerekiyor . Çok teşekkür ederim