aöf bölümleri ile ilgili yardımcı olurmusunuz?

ADDD83

ANNEYİM BEN :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
2.277
322
148
İstanbul
iyi geceler kızlar,

ben aöf 4 yıllık işletme mezunuyum şuan özel bir şirkette çalışıyorum ama yine aöf den önlisans olarak sınavsız geçişle 2.üniversiteyi okumak istiyorum sizce hangi bölümü okusam memur olabilirim .:26:

Sağlık Kurumları İşletmeciliği önlisans olarak nasıl atanma şansı nedir ?

sosyal hizmetlerin aöf lisans bölümüne sınavsız alım yok :5:

yardımcı olursanız sevinirim .

okudugunuz için tşk ederim :21:

Sınavsız dikey geçişten bahsediyorsun sanırım eğer buysa bahsettiğin sadece iki seçenek var işletme veya iktisat
ygs/lys girip tercih yapacağım deseydin atama açısından işletmeden daha düşük bölüm yok sanırım. felsefe, sosyloji, tarih yüksek bildiğin üzere. Diğerleri de zaten iibf bölümleri..
Eğer illa kpss diyorsan işletme daha avantajlı canım.

ben sorunu yanlış okumuşum kusura bakma :17:
öncelikle lisanstan mezun olduğun için tekrar önlisanstan kpss giremeyeceğini söylemek isterim. Dilekçe verip lisans diplomanı kamuda kullanmaktan feragat etmen gerekir.
Onun dışında direk sınavsız kayıt hakkı nasıl oluyor önlisansta ben bilmiyorum ama sosyal hizmet, sağlık kurumları kpssde baya yüksek ve de az. Büro yönetimi, bilgi yönetimi, emlak önlisansta ataması iyi olan bölümler diğerlerinde yüksek alman gerekir alırım dersen sosyal hizmetler sağlık kurumlarına göre daha gideri olan bir bölüm.

Son düzenleme:
ben sorunu yanlış okumuşum kusura bakma :17:
öncelikle lisanstan mezun olduğun için tekrar önlisanstan kpss giremeyeceğini söylemek isterim. Dilekçe verip lisans diplomanı kamuda kullanmaktan feragat etmen gerekir.
Onun dışında direk sınavsız kayıt hakkı nasıl oluyor önlisansta ben bilmiyorum ama sosyal hizmet, sağlık kurumları kpssde baya yüksek ve de az. Büro yönetimi, bilgi yönetimi, emlak önlisansta ataması iyi olan bölümler diğerlerinde yüksek alman gerekir alırım dersen sosyal hizmetler sağlık kurumlarına göre daha gideri olan bir bölüm.

çok sagol canım ilgine tşk ederim ...sınavsız kayıt oluyoo 2.ünv.olarak hak tanınıyo bölümler var geçebilecegin ama hangisi daha ii olur onu bilmiyorum :19:

çok sagol canım ilgine tşk ederim ...sınavsız kayıt oluyoo 2.ünv.olarak hak tanınıyo bölümler var geçebilecegin ama hangisi daha ii olur onu bilmiyorum :19:

hangileri onlar? o bölümlerin atama puanlarına netten bak. memurlar nette bölümlerin topikleri oluyor oralara gir oku fikir edin.
ama söylediğim o 3 bölümde ataman kolay olur

hangileri onlar? o bölümlerin atama puanlarına netten bak. memurlar nette bölümlerin topikleri oluyor oralara gir oku fikir edin.
ama söylediğim o 3 bölümde ataman kolay olur

sagol cnm,

dün aöf 2.ünv.geçebilecegim bölümler arasında önlisans çocuk gelişimi böl.gördüm ve ona yazılmaya karar verdim benim hayalim ögretmen olmaktı hemde anaokulu ögrt.bu fırsatı degerlendirmek istedim önce önlisansı tamamlayıp sonra dikey geçişle okul öncesi ögret.okuyabiliyorsun sonrası da kpss ye kalıyo ama sence yapabilirmiyim ? 30 yaşındayım bitirdigimde 34 yaşında olacagım atanabilirmiyim? ögretmenlikte memuriyet yaşı kaç acaba?

ama bu benim hayalimdi bade ve ben hayalimin peşinden gidecegim belki sonu olmayacak ama en azında içimde uhde kalmayacak ve ben denedim ama olmadı diyebilecegim:46: diye kendime gaz vermeye çalışıyorum :33:

ne dersin?

sagol cnm,

dün aöf 2.ünv.geçebilecegim bölümler arasında önlisans çocuk gelişimi böl.gördüm ve ona yazılmaya karar verdim benim hayalim ögretmen olmaktı hemde anaokulu ögrt.bu fırsatı degerlendirmek istedim önce önlisansı tamamlayıp sonra dikey geçişle okul öncesi ögret.okuyabiliyorsun sonrası da kpss ye kalıyo ama sence yapabilirmiyim ? 30 yaşındayım bitirdigimde 34 yaşında olacagım atanabilirmiyim? ögretmenlikte memuriyet yaşı kaç acaba?

ama bu benim hayalimdi bade ve ben hayalimin peşinden gidecegim belki sonu olmayacak ama en azında içimde uhde kalmayacak ve ben denedim ama olmadı diyebilecegim:46: diye kendime gaz vermeye çalışıyorum :33:

ne dersin?

canım elbetteki hayallerinin peşinden gitmelisin. ama çocuk gelişimi için aöfden tamamlamayı düşürsen artık aöf okul öncesi öğrt. almıyor kapandı. dgs girip örgüne yerleşebilirsin çalışırsan onda da 1 yıl intibak var. yani 5 yılda ortalama mezun olursun. o zamana kadar kpss alımları aynı kalır mı bilinmez. çünkü geçen seneye kadar en revaçta olan öğretmenlikler bu yıl çok çok az aldı.
Puanlar yükselse dahi alabilirm okurum yaparım dersen seç tabi. ama gideceğin yollarıda gör ve ona göre karar ver canım.

Back
X