aöf de afdan yararlananlar

minel80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
16
5
86
aöf de afdan yararlananlar için 26 eylülde belli olacakmış evraklar ben çok merak ediyorum afdan yararlanmak için aöf bürosuna gidip yazı verdim anlarayı aradım tc numaramı isteyip 26 sında kayıt yaptırabilirsiniz dediler ama hangi evraklar gerekır harç parası kalktı diyorlar ne kadar yatırılacak kalkmadıysa bilgisi olan varmı birde sevmediğim bölüm seçtım bankacılık sigortacılık nasıl geçerim sınavları bilgisi olan yardım etsın ya kafayı yıyecem yoksa

Benim telime msj geldi Anadolu Üniversitesinden. AF BAVURU adresinden kayıt yaptırabilirsiniz diye. Buraya girdim. Sistem yönlendiriyor zaten. Formu doldurdum. Doldurduktan sonra pc ye kaydediyor zaten internet kayıt belgesi adı altında. Bundan bir çıktı aldım. Üzerine iki foto yapıştıracağım. Ayrıca sistemde belirtilen istenen evraklar;

1- Kayıt için 4 (dört) adet 4,5x6 cm. boyutunda fotoğraf gereklidir. 4 fotoğraftan 2 adedi Öğrenci Kayıt Dosyasının içine konacak, diğer 2 fotoğraf, sitemizden dökümünü alacağınız Fotoğraflı-İmzalı Form ve Öğrenci Bilgi Formuna yapıştırılacaktır. Dosya içine konacak 2 adet fotoğraf ile bu belgelere yapıştırılacak fotoğraflar aynı olmalıdır
2-Askerlik Durumu Belgesi (sadece erkek adaylar için)
3- Fotoğraflı-İmzalı Form
4- Internet Başvuru Belgesi
5- Öğrenci Bilgi Formu
6- Öğrenim Belgesi(diploma) ve sanırım ödeme yaptığınıza dair dekont

İnternettten doldurduğunuz formu yazdırdığınızda ne kadar harç yatıracağınız yazıyor üzerinde. Benim Kamu yönetimi. İlk dönem 250 TL. İkinci dönem 250 TL.şeklinde ödenecekmiş. Ödedikten sonra gidip kayıt yenileyeceğim ben. Umarım faydalı olmuştur. :))

aöf de afdan yararlananlar için 26 eylülde belli olacakmış evraklar ben çok merak ediyorum afdan yararlanmak için aöf bürosuna gidip yazı verdim anlarayı aradım tc numaramı isteyip 26 sında kayıt yaptırabilirsiniz dediler ama hangi evraklar gerekır harç parası kalktı diyorlar ne kadar yatırılacak kalkmadıysa bilgisi olan varmı birde sevmediğim bölüm seçtım bankacılık sigortacılık nasıl geçerim sınavları bilgisi olan yardım etsın ya kafayı yıyecem yoksa

Neden sevmiyorsun bölümünü bende okudum aynı bölüm bankadada çalışıyorum ama nefret etmiyorum...

Back
X