arayıp sor cnm bence zaman kaybetmeden ama geçici mezuniyet belgesinin aslını kabul ederler diye düşünüyorum ama sen genede riske girme bu arada sen dikey geçişmi yapmıştın yoksa yeni kayıtmı ona göre bişi sorcam cnmCanım ben basvurumu yaptım bugun gidip kaydımı yaptırıcam. Ben sana anlatayım.
Öncelikle gerekli belgeler,
* 4 adet 4.5x6 cm. Fotoğraf
* Askerlik Durumu Beyanı
* Fotoğraflı-İmzalı Form * Internet Başvuru Belgesi
* Öğrenci Bilgi Formu
* Öğrenim Belgesi
İlk önce https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/MenuDikeyGecis.aspx buradan basvurunu yapmalısın. Basvurunu yaptıktan sonra bir dosya inecek bilgisayarına onun içinde gerekli olan ( Fotoğraflı İmzalı Forum-Ögrenci Bilgi Formu ve İnternet Basvuru Belgesi) mevcut. Bunları yazıcıdan cıktı alacaksın.
Gerisi de zaten 4 fotograf ve diploma(gecici mezuniyet belgesi) onaylı fotokobisi.
Benim kardesim de dikey gecis yapacak. Balıkesir de okudu. Gecici mezuniyet verecekler. Ama suan belge okulda acaba onun faksını yapsalar bize Aslı Gibidir yazıp onaylasalar kabul ederler mi? Yoksa Balıkesir'e gidip aslını mı alması gerekli. Sen biliyormusun?
arayıp sor cnm bence zaman kaybetmeden ama geçici mezuniyet belgesinin aslını kabul ederler diye düşünüyorum ama sen genede riske girme bu arada sen dikey geçişmi yapmıştın yoksa yeni kayıtmı ona göre bişi sorcam cnm
bazıları fark dersler bilmem ne diyorya kafam karıştı aöf önlisans mezunu olan ve aöf dikey geçiş yapanlar sadece 5.6.7.8.yarı yıldaki dersleri alıcaklar dimi cnmKabul etmiyorlarmıs aslı gerekiyormus..
Ben dikey gecis yaptım canım, sor?
bazıları fark dersler bilmem ne diyorya kafam karıştı aöf önlisans mezunu olan ve aöf dikey geçiş yapanlar sadece 5.6.7.8.yarı yıldaki dersleri alıcaklar dimi cnm
Canım ben basvurumu yaptım bugun gidip kaydımı yaptırıcam. Ben sana anlatayım.
Öncelikle gerekli belgeler,
* 4 adet 4.5x6 cm. Fotoğraf
* Askerlik Durumu Beyanı
* Fotoğraflı-İmzalı Form * Internet Başvuru Belgesi
* Öğrenci Bilgi Formu
* Öğrenim Belgesi
İlk önce https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/MenuDikeyGecis.aspx buradan basvurunu yapmalısın. Basvurunu yaptıktan sonra bir dosya inecek bilgisayarına onun içinde gerekli olan ( Fotoğraflı İmzalı Forum-Ögrenci Bilgi Formu ve İnternet Basvuru Belgesi) mevcut. Bunları yazıcıdan cıktı alacaksın.
Gerisi de zaten 4 fotograf ve diploma(gecici mezuniyet belgesi) onaylı fotokobisi.
Benim kardesim de dikey gecis yapacak. Balıkesir de okudu. Gecici mezuniyet verecekler. Ama suan belge okulda acaba onun faksını yapsalar bize Aslı Gibidir yazıp onaylasalar kabul ederler mi? Yoksa Balıkesir'e gidip aslını mı alması gerekli. Sen biliyormusun?
canım kabul etmiyolar bende balıkesirde okudum ordan mezun oldum.
geçen yıl defalarca aradım faxıda kabul etmedıler dedım uzaktayım arkdasım alsın onuda kabul etmedıler
bende gıdememıstım 1 yılım heba oldu o yüzden bende yeni geçiş yapıcam daha martta aldım çünkü mezunıyet belgemı
O zaman bir an önce gidip almak lazım. Cok tesekkür ederim canım yardımın için. Bosu bosuna oraya gidicek simdi. Uzakta okumanın da böyle bi derdi var iste.
Hayırlısı olsun canım senin icinde.
evet canım uzak olunca sorun işte bide halden anlasalar işte anlamıyolar malesef.
sen hangi bölüme geçiş yaptın canım ?
bende az önce netten kaydımı yaptım ama şey oldu en sona geldim foto yükle falan dedi bu yazıyı onaylayın ve pc ye indirmek için TMAM A basın diodu ama tamam tuşu yoktu enter a bastım olmadı ya ?
sende de oldumu bu canım ?
hafta sonu kapalımı oluyor aöf büroları cnm işimiz pazartesine kaldı deseneEvet ya kötü oldu bu bi Balıkesire gitmen gelmen 150 TL ye yakın..
Bende Banka Sigorta mezunuyum canım, İşletmeye gecis yapıcam. Zaten pazartesiye kaldı kayıt işimde.
Ona benzer bişi olmustu. Sayfayı büyüttüm. O zaman tamam tusu cıkmıstı. Sende öyle yap asagıda kalıyor.
Evet ya kötü oldu bu bi Balıkesire gitmen gelmen 150 TL ye yakın..
Bende Banka Sigorta mezunuyum canım, İşletmeye gecis yapıcam. Zaten pazartesiye kaldı kayıt işimde.
Ona benzer bişi olmustu. Sayfayı büyüttüm. O zaman tamam tusu cıkmıstı. Sende öyle yap asagıda kalıyor.
13 Ekim cumartesi aöf bürosu açık olacak. Eğer mezuniyet belgenizi alamıyorsanız, okulla konuşup kargoyla göndermelerini isteyin. 16 Ekim son gün ama 17-18-19 mazeretli kayıtlar altında devam edicek.
parayı hangi bankaya yatırıyoruuuuzzz ??
vakıfmı ziraat mi ?
ve 205 mi sadece ?
İste onu da okul göndermiyor... Zaten kardesim suan Balıkesir de aldı belgesini geziyor Ayvalıkta. Yine de tesekkür ederim canım.
Vakıfbank Atmlerden yatırıyorsun canım. Şube içinde işlem almıyorlar bosu bosuna banka aramayın. Atm önlerine kücük bir notta yapılması gereken işlemler sırasıyla yazıyor.
205,00 TL yatırdım evet.
Ben gittim kaydımı oldum kitaplarımı aldım. Sadece 2 kitabım eksik onlarda 22 Ekimden sonra dagıtılacakmıs..
Bugunden itibaren ders calısmaya baslıyorum zaten.. Herkese basarılarr...
canım çookkk teşekkürlerrr...
hayırlı olsun seninde inşallah uzatmadan tez zamanda bitiririz
sen hangi bölüme geçmiştin canım demiştin ama unuttum ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?