AÖF Herjangi Bir Bölümde yada İşletme 4.Sınıfta Okuyanlar

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
825
24
118
Şimdiye kadar hep murat açıköğretimin kaynak kitaplarını alarak çalıştım derslere ama geçen sene murat açıköğretimden ziyade karacanın dershanesinin sorularından çıkmıştı geçmiş sorularıda pek fazla çıkmadı,murattan çalşıtığım konulardan pek fazla çıkmadı.şimdi acaba karacanın konu özetlerini mi alsam yoksa murat açıköğretimmi alsam bilemedim sizler hangisinden çalışıyorsunuz?

Şimdiye kadar hep murat açıköğretimin kaynak kitaplarını alarak çalıştım derslere ama geçen sene murat açıköğretimden ziyade karacanın dershanesinin sorularından çıkmıştı geçmiş sorularıda pek fazla çıkmadı,murattan çalşıtığım konulardan pek fazla çıkmadı.şimdi acaba karacanın konu özetlerini mi alsam yoksa murat açıköğretimmi alsam bilemedim sizler hangisinden çalışıyorsunuz?

cnm mrb. bende aöf okuyorum iktisat 3. sınıfım... ben murattan çalışıyorum ama dediğin gibi bazen muratın soruları çıkmıo:67:
karacanda iyi ama karacanın konu anlatımlı bi tane kitabı var konu anlatımını pek beğenmedm.. bi de taasarı yayıncılığın aöf kitaplarının çıkmş sorularınıda önermşlerdi bi forum sitesinde.. çıkmş soruları siperş verdm bende.. hepsinden karışık çalışıyorum.. Allah kolaylık versn:54:

merhaba bende işletme 4.sınıfım .ben hep egem ile çalıştım bir sene murat ın kitaplarını aldım o sene zor gectim.egem tek kelime ile süper .bu sene küçük kitapcıklarda çıkartmışlar her dersin ayrı nokta atış soruları tavsiye ederim hemde çok ucuz

merhaba bende işletme 4.sınıfım .ben hep egem ile çalıştım bir sene murat ın kitaplarını aldım o sene zor gectim.egem tek kelime ile süper .bu sene küçük kitapcıklarda çıkartmışlar her dersin ayrı nokta atış soruları tavsiye ederim hemde çok ucuz

cnm egem bi yayın evi galiba hiç duymamıştım internette bulurum inş.

Kızlar 2 sene normal önlisans okudum şimdi dikey geçişle işletme 3.sınıftayım. Ben normal devletin verdiği kitaplardan çalışıyorum ekstra kitaba ihtiyaç var mı?

Son düzenleme:
Kızlar 2 sene normal önlisans okudum şimdi dikey geçişle işletme 3.sınıftayım. Ben normal devletin verdiği kitaplardan çalışıyorum ekstra kitaba ihtiyaç var mı?

çok zorlanıyorsundur çalışırken.irde yardımcı kitaplardan çalışmayı dene.artı nokta atış sorular var .daha kolay olur senin için

Bu sene işletme 4. sınıftayım.. Ayrıca kpss içinde ,aöf içinde Murat' a gidiyorum.. Türkiye'de bu konuda bir numara gerçekten.. Zorlanıyoruz tabi ama kitaplar gerçekten çok yararlı.. Özellikle duvar testleri.. Herkese başarılar

benim kitaplarım bunlar 3 lü set bundan aldım 4. SINIF İŞLETME SET KİTAPLAR

bunlardanda 7 tane .4.sınıfı ayırmışlar galiba ders ders

HEDEF SORULAR TÜRK DİLİ

birde 2006 dan bugune çıkmış sorular kitabı aldım oda bu

4. SINIF İŞLETME ÇIKMIŞ SINAV SORULARI (2006-2011)

belki sizlere faydam olabilir diye aldıgım kitapları yazdım..bende başlayacagım artık çalışmaya.inş gecerim bu senede kurtulurum.

altan dersim var almanca o strese sokuyor beni nasıl vericem onu bilemiyorum

egem alayım bari bende ozaman bugün alıp çalışmaya başlıyacam inşallah, zaten çok geç kaldım.hamileyimde nasıl yetiştircem bilmiyorum martta da bebiş doğcak allah nasip ederse.önce konulara çalışmak çok yoruyor beni ,zaten konulara çalışmaktan soru çözmeye çok az vakit kalıyor...

umarım hepimiz kolayca geçeriz

Ben hep aöf'nin verdiği kitaplardan çalıştım,ek kaynak hiç kullanmadım hala da öyle devam ediyorum:26:
ama şimdi konularım yetişmiyor konu çalışmayı bıraktım çıkmış sorulara bakıyorum sanırım yardımcı kitap alsam iyi olacaktı bu finallerde
ama artık çok geç:18:

öyle birşey geldiki kızlar başıma,ben 3 ten bilerek 2 ders bırakmıştım,kızıma hamile olunca durumum kötüydü filan neyse ,yani bu sınavda 8 dersten sorumluydum,sabah finansal yönetim için sınava girdim,ben o kadar yorgun ve dalgındım ki,finansal yönetim diye kitapçıkta ki ilk ders olan vergi iadesini çözmüşüm hemde 25 soru,neden bu kadar zorlanıyorum diye düşünüyorum bir yandan vize notuma güveniyorum,allaha şükür ki gözetmen durumu fark etti ve diğer gözetmen sildi işaretlediklerimi,20 dakikada finansal yönetimi yaptım,durumu farketmese ben bu dersten 0 çekicektim,allah korudu resmen.

gözetmenin farketmesi bence mucize olmuş canım baya dikkatli olması gerekiyordu farketmesi için
genelde farketmezler yani..
Gerçekten Allah korumuş..

Son düzenleme:
gözetmenin farketmesi bence mucize olmuş canım baya dikkatli olması gerekiyordu farketmesi için
genelde farketmezler yani..
Gerçekten Allah korumuş..

aynen öyle canım,farketmese o kadar emeğim ziyan olucaktı,yaz sıcağında birde bütün stresini taşıyacaktım,zaten önlisansla girmek için uluslararası ilişkileri bilerek yapmadım,ama ezbere bildiğim bir ders ve 1 saatte girip çıkıp halledebilirim,ama finansal yönetim zor bir ders,beni zorlardı.

aynen öyle canım,farketmese o kadar emeğim ziyan olucaktı,yaz sıcağında birde bütün stresini taşıyacaktım,zaten önlisansla girmek için uluslararası ilişkileri bilerek yapmadım,ama ezbere bildiğim bir ders ve 1 saatte girip çıkıp halledebilirim,ama finansal yönetim zor bir ders,beni zorlardı.

bende uluslar arası işl. bilerek yapmadım aynen bende önlisanstan sınava girmek için bıraktım boş boş gözetmende neden yapmadın die sordum 4 yıla tamamlarsam önlisanstan sınava giremicem dedim adam öyle bir koşul var mı ki dedi benimde kafam karıştı
yani biz hiç mezun olmayacağız dimi eylülde bütden versek tercih haklarımız yanıyor dimi ?
sen bu konuda ne biliyorsun benim gibi atama olana kadar okulu bitrmeyeck misin ?
bilgilerini paylaşırsan sevinirim

öyle birşey geldiki kızlar başıma,ben 3 ten bilerek 2 ders bırakmıştım,kızıma hamile olunca durumum kötüydü filan neyse ,yani bu sınavda 8 dersten sorumluydum,sabah finansal yönetim için sınava girdim,ben o kadar yorgun ve dalgındım ki,finansal yönetim diye kitapçıkta ki ilk ders olan vergi iadesini çözmüşüm hemde 25 soru,neden bu kadar zorlanıyorum diye düşünüyorum bir yandan vize notuma güveniyorum,allaha şükür ki gözetmen durumu fark etti ve diğer gözetmen sildi işaretlediklerimi,20 dakikada finansal yönetimi yaptım,durumu farketmese ben bu dersten 0 çekicektim,allah korudu resmen.

inanırmısın aynı şey benim başıma geldi gece ders çalışmaktan kafam balon gibi oldu birde geç kalcam diyede büyük stres yaşadım zar zor son anda yetiştim bir tek finansal yönetimden çözcektim o an ki stresle vergi sistemini çözdüm diyorum bir yerden tanıdık geliyo sorular birde zorlanıyorum allahım dedim yardım et bir baktım ki vergi sistemi son 20 dk kala farkettim hemen silip finansal yönetimi okuyup işaretledim ne yaptım bende bilmiyom nasıl böyle bir hata yaptığıma inanamıyorum allahtan ki farkettim hala şokundayım nasıl dikkat etmedim diye

Back
X