• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf işletme okuyanlar yardım (kredili sistem nasıl olacak?)

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.486
773
36
slm arkadaşlar ben işletme 2.sınıfa geçtim aslında sanırım artık sınıf kavramı yok :44:7dersim vardı mtematik hariç diğerlerini geçtim şimdi ders seçmem gerekiyo sanırım 7 ders seçiliydi matematikle beraber bitanede seçme hakkım vardı onuda eçtim 8 oldu bunları bi dönemde mi vericem 2 sınav olucak sanırım off nerden çıakrttılar bu değişikliği ya :37: 1.sınıfın sınavlarını murat yayıncılıktan eskiden çıkan sorular cevaplar kitabıyla geçmiştim şimdi neyden çalışıp geçicez sınavları off bide sınav tarihleri çok yakın birbirimize yardım edelim benim gb olan arkadaşlar varsa sevinirim yada bize akıl verebilcek yol gösterebilcek:18:

Ders ekle-sil işlemi sonucunda, "2012-2013 Güz Döneminde Alacağınız Dersler" ve "2013-2014 Güz Dönemine Bıraktığınız
Dersler" aşağıda verilmiştir.
2012-2013 Güz Döneminde Alacağınız Dersler: 2013-2014 Güz Dönemine Bıraktığınız Dersler:
1. İŞL205U İŞLETME YÖNETİMİ
2. TAR201U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1
3. İŞL209U İŞLETME BİLGİ SİSTEMLERİ
4. İST201U İSTATİSTİK 1
5. İŞL207U DÖNEMSONU İŞLEMLERİ
6. İKT203U MİKRO İKTİSAT
7. MAT105U MATEMATİK 1
8. HUK211U TİCARET HUKUKU 1
Not: Bu sayfa bilgi amaçlı verilmiş olup birden fazla ders ekle-sil işlemi yapmanız halinde en son yaptığınız işlem geçerli olacaktır.

bunları mecbur bu dönemde geçicem sanırım dimi arkadaşalr ben hepsini seçtim :27:diğer seneye bıraksak nolcakki osenenin dersleriyle birleşir daha cok olur dimi siz nabtınız parayı yatırmadan seçmek gerekiyoda fikir almak istiyorum:26:

bende aynı durumdayım ...sağlık okuyorum sınıfta kaldım çocuktu doğumdu derken çalışamadım şimdi kredılı sıstem oldu napçam nasıl çalışcam banada yardımcı olun...

bende aynı durumdayım ...sağlık okuyorum sınıfta kaldım çocuktu doğumdu derken çalışamadım şimdi kredılı sıstem oldu napçam nasıl çalışcam banada yardımcı olun...

inşallah daha kolay olur kalma diye bişey kalmadı diyolar ama ne bilim buna yeni alışmıştım krediliye alışcaz mecbur daha cok sınav olcak daha cok derste sanırım ne zor böyle dışardan okumak muhattab olcan kimse yok soru sorabilcen bi yetkili yok:19:

inşallah daha kolay olur kalma diye bişey kalmadı diyolar ama ne bilim buna yeni alışmıştım krediliye alışcaz mecbur daha cok sınav olcak daha cok derste sanırım ne zor böyle dışardan okumak muhattab olcan kimse yok soru sorabilcen bi yetkili yok:19:

aynen oyle cok baktım bende bışey anlamadım sınavlarda arka arkaya nasıl çalışçam nasıl yapçam bılemıyorum...ama çok çalışıp gecmem lazım yoksa eşim daha yatırmaz harclarımı...

aynen oyle cok baktım bende bışey anlamadım sınavlarda arka arkaya nasıl çalışçam nasıl yapçam bılemıyorum...ama çok çalışıp gecmem lazım yoksa eşim daha yatırmaz harclarımı...

benide asıl sıkan şey o aslında bende evliyim ve güya harç paraları kalkmıştı ben geçen sene ilk dönemi yatırdım 2.yi yatırmamıştım 250tl borcum vardı bide bu sene kalkcak dediler güya sadece 45tl bi indirim var 205 tl bi derste fazladan seçince oldu 463 tl :ssz: off yaa eşim bişey demiyo ama insan geriliyo az para değilki ya geçemezsem die bide daha bunun kitabı var off:25:

benide asıl sıkan şey o aslında bende evliyim ve güya harç paraları kalkmıştı ben geçen sene ilk dönemi yatırdım 2.yi yatırmamıştım 250tl borcum vardı bide bu sene kalkcak dediler güya sadece 45tl bi indirim var 205 tl bi derste fazladan seçince oldu 463 tl :ssz: off yaa eşim bişey demiyo ama insan geriliyo az para değilki ya geçemezsem die bide daha bunun kitabı var off:25:

evet az para değil bende harclar kaltı dıye sevınmıştım ama nerdeeee....bakalım neolcakkk ınşallah alnımızın akıyla bıtırırız şu okulu...

yokmu bu konuda bıze yardımcı olucak deneyımlı arkadaşalr...bu kredılı sıstem hakkında

s.a nasıl oluyor bana da anlatırmısınız kredili sisteme geçilmiş baktım bende ekle-sil olayı yok nasıl ders seçicem birde 205 tl yatırmıyormuyuz ders seçince ücret artıyormu?

s.a nasıl oluyor bana da anlatırmısınız kredili sisteme geçilmiş baktım bende ekle-sil olayı yok nasıl ders seçicem birde 205 tl yatırmıyormuyuz ders seçince ücret artıyormu?

205 tl seçili dersler bitane daha seçtim ben benim geçen dönemden 250tlde borcum var o yüzden o kadar oldu siz 205 tl ödüceksiniz :44:

:19:kimse yokmu ya bizim gb olan off

açıkcası bende anlamadım bu işi.derslerin adı falan da değişmiş.allahım sana geliyorum ben yaaaaaa:47:

açıkcası bende anlamadım bu işi.derslerin adı falan da değişmiş.allahım sana geliyorum ben yaaaaaa:47:

ben zaten bu sene kayıt yaptıramıyorum tamamen duygusal sebeblerden(tl):5:oyüzden size bol şans hem sistemi öğrenmiş olurum burdan paylaşımlarda bulunalım naıl çalışıyosunuz felan birbirimize anlatalım 1. sınıftan mat kaldı benim bende bu sene ona çalışmaya çalışcam bilmem anlarmıyım meslek lisesi çıkışlı olupta mattan anlayan mı varki orta okulda matematiğim süperdi sınıfta 1.ydim hep ama ne fayda bu fransızca gb:19:

Back
X