bende aynı durumdayım ...sağlık okuyorum sınıfta kaldım çocuktu doğumdu derken çalışamadım şimdi kredılı sıstem oldu napçam nasıl çalışcam banada yardımcı olun...
inşallah daha kolay olur kalma diye bişey kalmadı diyolar ama ne bilim buna yeni alışmıştım krediliye alışcaz mecbur daha cok sınav olcak daha cok derste sanırım ne zor böyle dışardan okumak muhattab olcan kimse yok soru sorabilcen bi yetkili yok
aynen oyle cok baktım bende bışey anlamadım sınavlarda arka arkaya nasıl çalışçam nasıl yapçam bılemıyorum...ama çok çalışıp gecmem lazım yoksa eşim daha yatırmaz harclarımı...
benide asıl sıkan şey o aslında bende evliyim ve güya harç paraları kalkmıştı ben geçen sene ilk dönemi yatırdım 2.yi yatırmamıştım 250tl borcum vardı bide bu sene kalkcak dediler güya sadece 45tl bi indirim var 205 tl bi derste fazladan seçince oldu 463 tloff yaa eşim bişey demiyo ama insan geriliyo az para değilki ya geçemezsem die bide daha bunun kitabı var off
benide asıl sıkan şey o aslında bende evliyim ve güya harç paraları kalkmıştı ben geçen sene ilk dönemi yatırdım 2.yi yatırmamıştım 250tl borcum vardı bide bu sene kalkcak dediler güya sadece 45tl bi indirim var 205 tl bi derste fazladan seçince oldu 463 tloff yaa eşim bişey demiyo ama insan geriliyo az para değilki ya geçemezsem die bide daha bunun kitabı var off
s.a nasıl oluyor bana da anlatırmısınız kredili sisteme geçilmiş baktım bende ekle-sil olayı yok nasıl ders seçicem birde 205 tl yatırmıyormuyuz ders seçince ücret artıyormu?
açıkcası bende anlamadım bu işi.derslerin adı falan da değişmiş.allahım sana geliyorum ben yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?