- Konu Sahibi yesiltavsan
kızlarrr azonce de konu actım bobrekle ılgılı sanıodum anneme sordum duruu apandst olabılırsın dedı. sıze durumu anlatayım.. bugun sahurdan snra wcye cıktım ıdrar yaparken yapmdan kendınızı hafıf sıkarsınız ya o an apandıst olan kısımda karnımın sag alt kısmında baskı hıssettım sankı ıcı sısmıs bı balon gıbı ve agrı ama bu sadece bıkac sanıye surdu.. ve 3 kere wc ye gttım kısa aralıklarla her seferınde aynı sey oldu.. netten arastırdım ıstahsızlık mıgde mbulantısı kusma ve yuksek ates oluyormus bende hıcbırı yok bazen ıstahsızlık oluyor ama oda ıkı aydır bende var stressten dolayı onu bılıorum... karnıma bastırıyorum agrı yokk elımı cekerkende agrı yok sadece wcdeyken bıkac sanıye suruyor sızce apandıstmı ve baslagıc dıyemı dıer belırtıler henuz olmadı??? apandıst olanlar amleıyat fılan nasıl gectı sızde yada bı tandıgınız varsa neler oldu lutfen cok korkuyorum yardm edın
((( bu arada hıcbır belırtı yoktu sadece bugun anıden bu agrı olustu onuda soyleyım bugn doktora gıdecemde gıtmeden szden bıseyler duymak ıstıorum
((