Apandisit olabilirmişim acıl yardımmm :(((

Bende 1 sene evvel ameliyat oldum. Çok geçmiş olsun . Önemli olan bi an evvel doktora görünmem ama apandisit ise eğer endişelenme akşam operasyon oldu ertesi gün öğle taburcu oldum. Kapalı ameliyat oldu .var

aa olemı ıyı yanı apandıst olsa bıle cok korkmayım o zmn yanı amelıyat fılan dıynce korktm bende bakalm artık yarına bellı olur ne oldugu.. saolasın bılgılerın ıcın cnm :)

Sen hemen bir uroloji doktoruna gorun bence.
Idrar yolu enfeksiyonudur o. Wc'ye girdim 3 sn acidi, sonra gecti gibi degildir apandist acisi. Madem fikir sormussun, ben de tahminimi idrar yolu enfeksiyonundan yana kullaniyorum. O aciyan yer de mesanedir muhtemelen. Zirt pirt bu enfeksiyonu olan ve ayrica meslegimin geregi de bu konulaarla hasir nesir biriyim, ordan tahmin ettim.
Buraya ne oldugunu yaz lutfen, tahminim dogru mu cikti merak ederim ben. :)

Apandisit başlangıcı diye birşey mi varmış:44: Bende apandisit ameliyatı oldum ama hiç duymadım bende ağrı birden başladı gittikçede arttı üstelik hareket ettikçe daha da dayanılmaz bir hal aldı zaten bir kaç saat sonrada ameliyat oldum patlamak üzere olduğu için... Herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok bende hiçbir belirti yoktu birden bire başladı ama sen bi doktora git, ben apandisit olduğunu düşünmüyorum..:26:

Apandisit oldugunuzu düşünmüyorum tahmine göre idrar yolu enfeksiyonu yada gazla ilgili bir olaydır.Apandisit başlangıcı diye birşey olmaz agrısı aniden ortaya çıkar ve çok şiddetlidir.

tskr ederım arkadaslar ya ben apandıst nasıl bıse bılmedıgım ıcın ole sandım doktora gıttım gaz skısması varmıs ve sag tarafta olunca apandıst gıbı zannedılırmıs ama hafıf halı yanı.. bu olmadan once kı gun bı arkdsn evıne gıttım ve klıma hep acıktı ayaklarım hep buz gıbı oturdum halı oldugu halde soguk kapmısım cok skur kotu bısey yok saolun yardımlarınız ıcın Allah razı olsun hepınızden :))

Back
X