Kızgınlık zamanına girmiş olabilir.ondan gece bağarır,sesler çıkartır.
Apartmanda olacak iş değilki eşiniz konuşsa?
Anladım, gündüz nerde bu kedi? Dışarı mı bırakıyorlar?yok canım da konuşmadan anlasalar, zaten gürültü patırtı yüzünden itilaf halindeyiz, yani gürültüsü saldırganlığı olmasa benim kediyle bi derdim yokta, yapabileceğim bişey varsa belki basit bişeydir diye kedi besleyenlere danışayım dedim
Anladım, gündüz nerde bu kedi? Dışarı mı bırakıyorlar?
Bağarması inleme tarzındaysa kızgınlık döneminde olabilir. Yada kedi insana alışınca tek başına kalınca o zamanda bağarabiliyor. Böyle olacak iş değil can yahu ne biçim insanlar..yok canım ya gece merdivendeydi, şimdi yine merdivende bağırıyor, bazende balkona atıyorlar orda da bağırıyor
aynen canımkediyi eve alıp onları sokağa atmak lazım, oyuncakmı bu
Neden kısırlaştırmıyorsunuz ?Kızgınlıktadır muhtemelen, onlar da sesine ve hareketlerine dayanamayıp atmışlardır kapının önüne.. Benim kedim de kızgınlığa giriyor sık sık, çiftleştirmediğim için.. Annem bendeydi dayanamadı ama sokağa mı atalım yani.. Yazık o hayvana.. Kızgınlık 3-4 gün sürebilir ama 1 hafta 10 gün içinde tekrar başlar. Yapacak bir şey yok.
Daha yeni başladı. Kısırlaştıracağım temmuzda.. Şu an görevim gereği bu işi yaptırabileceğim bir yerde değilim.Neden kısırlaştırmıyorsunuz ?
Apartman yöneticisi yokmu? Varsa uyarı verebilir kedinin sözde sahiplerine..
Yada arkadaşların dediği gibi kızgınlık dönemindeyse kedi gece gidip apartman kapısını açıp onu özgür bırakıp iyilik yapabilirsiniz
Kızgınlıktadır muhtemelen, onlar da sesine ve hareketlerine dayanamayıp atmışlardır kapının önüne.. Benim kedim de kızgınlığa giriyor sık sık, çiftleştirmediğim için.. Annem bendeydi dayanamadı ama sokağa mı atalım yani.. Yazık o hayvana.. Kızgınlık 3-4 gün sürebilir ama 1 hafta 10 gün içinde tekrar başlar. Yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?