apartman merdivenlerinde bakılan kedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
arkadaşlar bizim aşağıda garip komşularımız var, yavru bi kedi alıp biraz evde bakıp mervidene attılar, kendi kapılarının önüne kedi maması ve su koyuyorlar, iki gündür anormal bi şekilde bağırıyor ama sürekli arada garip sesler çıkartıyor ve saldırgan bi kedi
malesef komşu pek konuşularak anlaşılcak laftan anlayan insanlar değiller, o yüzden soramıyoryuzda, gece hiç uyutmadı, hiç rahatsız da olmuyor bi tüm apartmanı uyutmadık diye
kızlarına oyuncak olarak aldılar kediyi, kediyide anormal yapmışlar anlaşılan
kedinin derdi ne olabilir sizce
kedi kumu falanda yok toprakta görmüyor mermerde kedi mi beslenir, ben kediden anlamam ama herhalde beslenmez

Kızgınlık zamanına girmiş olabilir.ondan gece bağarır,sesler çıkartır.

Apartmanda olacak iş değilki eşiniz konuşsa?

Kızgınlık zamanına girmiş olabilir.ondan gece bağarır,sesler çıkartır.

Apartmanda olacak iş değilki eşiniz konuşsa?

yok canım da konuşmadan anlasalar, zaten gürültü patırtı yüzünden itilaf halindeyiz, yani gürültüsü saldırganlığı olmasa benim kediyle bi derdim yokta, yapabileceğim bişey varsa belki basit bişeydir diye kedi besleyenlere danışayım dedim

yok canım da konuşmadan anlasalar, zaten gürültü patırtı yüzünden itilaf halindeyiz, yani gürültüsü saldırganlığı olmasa benim kediyle bi derdim yokta, yapabileceğim bişey varsa belki basit bişeydir diye kedi besleyenlere danışayım dedim
Anladım, gündüz nerde bu kedi? Dışarı mı bırakıyorlar?

çocuklarını eğlendirmek için hayvan alıyorlar sonra hayvanı eve sokmuyorlar gıcık oluyorum bu tiplere, o kedi sokakta büyüse sokakta yaşamaya alışcaktı doğal olarak daha mutlu olcaktı
bakmıcaksan niye alıyosun

yok canım ya gece merdivendeydi, şimdi yine merdivende bağırıyor, bazende balkona atıyorlar orda da bağırıyor
Bağarması inleme tarzındaysa kızgınlık döneminde olabilir. Yada kedi insana alışınca tek başına kalınca o zamanda bağarabiliyor. Böyle olacak iş değil can yahu ne biçim insanlar..

Kızgınlıktadır muhtemelen, onlar da sesine ve hareketlerine dayanamayıp atmışlardır kapının önüne.. Benim kedim de kızgınlığa giriyor sık sık, çiftleştirmediğim için.. Annem bendeydi dayanamadı ama sokağa mı atalım yani.. Yazık o hayvana.. Kızgınlık 3-4 gün sürebilir ama 1 hafta 10 gün içinde tekrar başlar. Yapacak bir şey yok.

Apartman yöneticisi yokmu? Varsa uyarı verebilir kedinin sözde sahiplerine..
Yada arkadaşların dediği gibi kızgınlık dönemindeyse kedi gece gidip apartman kapısını açıp onu özgür bırakıp iyilik yapabilirsiniz:KK51:

Kızgınlıktadır muhtemelen, onlar da sesine ve hareketlerine dayanamayıp atmışlardır kapının önüne.. Benim kedim de kızgınlığa giriyor sık sık, çiftleştirmediğim için.. Annem bendeydi dayanamadı ama sokağa mı atalım yani.. Yazık o hayvana.. Kızgınlık 3-4 gün sürebilir ama 1 hafta 10 gün içinde tekrar başlar. Yapacak bir şey yok.
Neden kısırlaştırmıyorsunuz ?

Apartman yöneticisi yokmu? Varsa uyarı verebilir kedinin sözde sahiplerine..
Yada arkadaşların dediği gibi kızgınlık dönemindeyse kedi gece gidip apartman kapısını açıp onu özgür bırakıp iyilik yapabilirsiniz:KK51:

ya aslında onu da düşündüm ama kaybolursa diye korktum onun sorumluluğunu alamam yani, malesef öyle bi apartman değil yönetcimiz yok

yok canım ya, onlar haftalardır kediye öyle bakıyor, yani öyle çok önemsedikleri falan yok, muhtemelen 12 yaşındaki kızları çok ısrar etti diye aldılar yoksa normalde hayvan beslicek tipte insanlar değiller, ama kedinin durumu geciciyse iyi bari kendi adımıza

Back
X