apartman yöneticiliği

Konu tekrar başlayabilir mi bnde 132 daireli 3 bloklu bir siteye yönetici seçildim çalışıyorum da nerden çıktıysa başımı ağrıtacak gibi

merhaba benim babamda lise zamanımda 40 daireli apartmanımıza yönetici olmuştu o dönemde dış cephe mevuzusu vardı çok zor insanlarla uğraşmak Allah kolaylıklar versin size

aynen 132 daire çok çok fazla bloklardan biri diğerlerinden daha sorunlu turşu bidonlarına kadar yangın merdivenlerine koymuşlar pislik derseniz cabası . bizde de ruhsatı alınamamış asansör mevzusu var. toplanmamış aidatlar var. bir sürü eksik var .ilk iş karar defteri alıp kararları onaylatmak olucak galba sürekli araştırma halindeyim ayrıca yoğun da bir işimvar fena karambole geldim galiba =)

Komşumuzla aidat ödemediği için tartıştık. Ne yapabilirim diye araştırdım. Kat malikinin haklarını ve sorumluluklarını okurken kendimi burada buldum.
Bu arada tartıştığım içinde canım çok sıkkın. Ama kul hakkı var.

Bizim apartmanda 6 hane. Aidati veriyoruz her ay asansör bakım ücreti merdiven silme ücreti vs ücretler paradan düşüyor kalan para aparman adına duruyor. Panomuz var girişte herşeyi tek tek yazıyorlar. Misal apartman parası 100 tl var kenarda vilada sopası aliyor o paradan panodaki paraya yazıyor. Ne gidiyor ne artıyor hepsini biliyoruz

Back
X