Apartman yöneticimizden gelen mesaj

BAŞINDAN SONUNA kada okudum ve korkmandaki sebep gece olmasıydı diye düşündüm..gece insan dahada korkuyor..eşine en baştada söyleyebilridin,dedimki okurken eşine söylmicekte kendisimi halletmeye çalışçak acaba diye düşündüm. veeee söylediğini yazdığını görünce çoook sevindim:34:bu tarz şeyler asla saklanmaz sinirli olsa bile eşiniz ,,asla saklamayın hanımlar diyorum:40: o ihtiyarada saydırdım içimdennn bence şikayetçi olun rezil olsun mahalleye bidaha yeltenemesin böyle bişeye..taşınmanızda çok yerinde bi karar olmuş,korkuyla alakalı değil insan her seferinde kafa göz dalmak ister hırsınız alamaz heralde:1:bunak ihtiyaaar gerizekalı aptal herifffffff!!!Allah bu sapıkları hadım etsin inşallah:47::47::47::47::47::47::47:ay çok sinirlendim ya ne cürrettt eşin geldinde dövsün bu sapığı hiç bişeyccik olmazz sen korkma ,döversede gözünü seveyim engel olmaaa:1:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar sayfalar ilerlemiş son yazılanları okumadan hemen ne yaptığımı anlatayım.dün gece uyuyamam desemde 5 gibi uyudum saat 10 du kalktığımda eşim aradı gayet sakin konuştum hiç bişey söylemedim. uydu alıcısını söktüm tvden topladım bi cesaret doğru gittim kapısına pisliğin kapıyı kendisi açtı beni görünce afalladı kendisi dışarı çıkıp kapıyı kapatmaya çalıştı ben izin vermedim gayet sakin .... abi dün gece benim telf. yanlış msj attın heralde dedim gözlerini kaçırdı düşündü olabilirr dedi kem küm bişeyler söyledi anlamadım bile başladım saydırmaya sen misin bana msj atan önce elimdeki uydu alıcısını fırlattım yere dağıldı karısı geldi içerden noluyo bee diye adam yok bişey deyip kadını içeri göndermeye çalıştı yook dedim gitmesin oda bilsin dedim kocan bana msj gönderdi gece al bak deyip tlf. gösterdim bakmadı bile olurmu öyle şey dedi oldu işte al bak burda yanlış mı gönderdin diyorum cvp vermiyo bu nasıl iş aramasıdamı yalnış dedim ben bilmem dedi gitti içeri...dedem yaşındasın utanmıyomusun pislik diyorum adama pişkin pişkin bakıyo yüzüme sonrasında daha birsürü şeyler söyledim ama hatırlamıyorum bile bir daha beni gördüğünde ne slm ne sabah nede aidat için kapıma gelmemesinide söyledim..indim evime asansöre binerken hala arkamdan bişeyler söylüyodu ama dinlemedim bile gün boyu eve girip çıktım malum uydu alıcısı için uğraştım her zaman kapının önünde olan adam ortalarda yoktu..tv işini hallettikten sonra eşimi aradım böyle böyle diye anlatdım olayı hemen evi taşımak için hazırlıklara başla bende erken geliyorum bide ben çıkayım şu adamın kapısına bakalım dedi.peşine kardeşimi aradım bu gece bende kalmasını istedim zaten sinirli yorgunum bu halde anneme görünmek istemedim.evdeyim şimdi kardeşimi bekliyorum.bu msj olayı yanlışlık filan değilmiş arkadaşlar öyle olsa adamın halinden anlardım ben gayet sakin pişkin pişkin konuştu benimle pislik...bu yağmur çamur soğukta bide ev taşıması çıktı bana hayvanın yüzünden off off insan olmak bu kadar zor değil ki bu yaratıklar niye beceremiyo acaba

cok sevindim canim coook oh be bizde rahatladik :) gecmis olsun

Valla çok sevindim ama toplumda bu tür şerefsizler yüzünden düşünki siz evlisiniz dul yada bekar kadınlar barınamıyorlar geçen ay bir kızcağız üniv. öğrencisi evde yalnızken öldürüldü. Kadın olarak nedir bu çektiklerimiz? İnsanı huzurla evinde oturtmuyorlar ya şuna bak şerefsizin kış günü kızın başına açtığı dertler masrafamı yanasın evini taşımayamı hay senin 3 kuruşluk uydu alıcına adi herif karısıda biliyor pisliğin huyunu kaçmış işin içinden ama evde kıyamet kopmuştur sonrasında bence.

geçmiş olsun..
artık amca dede farketmiyor kimseyi iyi niyetle göremiyoruz böyle şahsiyetsiz bunakların yüzünden :47:
..... herif.. hele karısı nasıl bi eş böyle olabilir :44: ne tuhaf insanlar yarabbim sen bizi koru

Susmamanıza ve söylemenize çok sevindim... :34:
Eşinizin de sizin de bu şekilde tepki vermeniz tam yerinde olmuş...
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bir an evvel evinizi taşımanız ve bu iğrenç insanlardan kurtulmanız dileğiyle...

adamin eger akli dengesi bozuk degilse yanlis olmustur o mesaj
yoksa adam manyakmi komsusunua hemde evli kadina böyle birse yapsin
bunun sonuclarini bilir koca adam
ergen olsa neyse
bence yanlislikla olmustur
yinede esinizin haberi olsun
esinizden gizlemeyin

son olaylari simdi okudum
pes diyorum valla
eisnize dikkat edin zarar vermesin
Allah kolaylik versin

hangi gezegende yasiyoruz anlamiyorum bazan valla........

Son düzenleme:
kızlarr slm tekrardan dünden beri ev topluyoruz kardeşimle gece deseniz hiç uyku yok aralıksız kolileme yaptık.eşimde geceden çıktı yola sabah burdaydı ben sabah 9 gibi gelemedinmi diye aradım sitenin girişindeyim ve dur dur sen kapat dedi sinirli bi şekilde anladım o şeref yoksunu pisliği gördüğünü zaten 5 dk geçmedi bağırma sesleri geldi hiç acele etmedim evden çıkmak için biraz canınnın yanması gerekiyodu çünkü pisliğin sonra kardeşimle çıktık dişarı güvenlik ayırmaya çalışıyo millet camlarda tanıyanlar aşağı inmeye başladı bende baktım adamın suratı epeyy bi kızarmış ii dedim bırak şunu yaşlı zaten elimizde kalmasın sen kimin karısına mesaj atıyosun filan deyince eşim olay az çok anlaşıldı tabi eşim camdan bakanlara dönüp karınıza kızınıza dikkat edin bu adam burdayken kime güvenip yöneticilik verdiniz görün dedi zorla aldım ben eşimi içeri duyulmasın diyodum ama nasıl olsa taşıyorum evi milletde görsün kimin ne olduğunu..eşinden saklama diyen arkadaşlar zaten saklamıcaktım ama gece gece uzaktaki adama böyle bişey söyleyip huzursuz etmek istemedim..bide neden gece susup korktuğumu anlamayan arkadaşlar var tabii korkarım tek başınıza gecenin bir yarısı elin adamından msj geliyo peşine arıyo korkmam yada çekinmem diyene helal olsun valla ben sizler kadar cesaretli değilim heralde..neyse bugün bide emlakçının gösterdiği yerlere baktık eşimle ama içime sinen olmadı zaten kendi evimizin inşaatı bitince oraya yerleşcez geçicide olsa ii olsun istedim bakalım şimdi eşim kardeşimi eve bırakmaya gitti yazık yarın çalışcak kız gece hiç uyumadı biraz dinlensin dedik eşim gelsin arkadaşının bi evi varmış bide oraya bakcam zaten çok oyalanacak halim yok ev kalktı gidiyo heryer koli dua ediyorum ki bi kaç gün yağmur yağmasın kızlarr hepinizi öpüyorum çok çok sağolun ölüyorum yorgunluktan merak edersiniz diye yazdım

Hayat ne ilginç, saatler içerisinde bile neler neler olabiliyor.

Dün gece sizinle birlikte, sanki olay kendi başına gelmiş gibi (ki onlardan biri de bendim) sabah saatlerine kadar kk üyeleri size destek olmaya çalışmışlardı ve hop oturup hop kalktık hepimiz, sizin böyle üzücü bir duruma maruz kalmış olmanızdan ötürü.

Bakın ne güzel hallolmuş herşeyi ne kadar güzel halletmişsiniz hem de saatler içerisinde ve kış yağmur kar çamur demeden evinizi bile değiştirmeye karar vermiş eşiniz de siz de.

Çok sevindim şu an iyi olmanıza ve herşeyin böyle hallolmuş olmasına, ne güzel dün geceden sonra sizi böylesine mutlu görmek. Size de iyi akşamlar ve kolay gelsin inşallah.

çook teşekkür ederim o gecede yazmıştım ii ki vardınız yanımda daha öncede giriyodum kk ama böyle bi konuda bana yardımcı olmanız çok güzeldi hepiniz hakkınızı helal edin.. kış yağmur bu adamın suratını hergün görmekten daha ağır gelmez bana inan ben alışkınım zaten ev taşımaya tabi hiç kışın taşınmamıştım tecrübe edicez bakalım :D amin inş.kolay gelir

Çok geçmiş olsun. Keşke biz de değiştirebilsek evimizi :(

teşekkürederim..sizede kısmet olur inşallah

ay acayip sinir oldum
kart horoza bak sen
neler denir böylelerine de neyse
tek basına kadını buldum diye asılmaya calısmıs
sanki bütün kadınlarda sana meraklı yaşına basına bakmaz
evli barklı insanlara asılır,gerçi bekar olsan ne fark eder torunu yasındaymıssın onun evli olmasından bahsetmiyorum bile onun için pek önemi yok demekki

senin yerinde olsam bende basından sonuna kadar aynı seyleri yapardım
aferin kız valla
telefonu acamamakta haklısın insan tek basına olunca korkar
ama sabah yaptıklarını okuyunca helal olsun dedim
hele de şu uyduyu atmana bayıldım

teşekkürler :D evet korktum yalan yok yalnızdım çünkü...içim rahatladı uydu alıcısı parçalanınca ..

Haydi geçmiş olsun, sevindim gelişmelere.

geçti şükür teşekkürler..

eşime anlattım diyorki savcılığa versin
tacizden ötürü şikayetçi olsun diyor bence de yap canım yanına kalmasın pisliğin

desenki aynı yerde oturmaya devam etcem yüzünü görcem pisliğin uğraşırdım hemde fena.. ama taşınma şansım var bidaha görmem etmem o pislik içinde mahkemelere git gel yapamam kendime yorgunluk Allaha havale ettim ben onu nasılsa dolanır bi gün ayağına..

Bu konudan dolayi ben olsam ev tasimazdim adama dersini verdikten sonra hic birsey yapamaz zannetmiyorum .

ben evimi adam için değil kendim için taşıyorum cnm ya hergün mide bulantısı çekeceğime taşınırım daha ii banada değişiklik olur :D napalım..

Bana kalırsa, devamını beklemeden eşine haber ver. Bilsin.

verdim canım eşim biliyo zaten

BAŞINDAN SONUNA kada okudum ve korkmandaki sebep gece olmasıydı diye düşündüm..gece insan dahada korkuyor..eşine en baştada söyleyebilridin,dedimki okurken eşine söylmicekte kendisimi halletmeye çalışçak acaba diye düşündüm. veeee söylediğini yazdığını görünce çoook sevindim:34:bu tarz şeyler asla saklanmaz sinirli olsa bile eşiniz ,,asla saklamayın hanımlar diyorum:40: o ihtiyarada saydırdım içimdennn bence şikayetçi olun rezil olsun mahalleye bidaha yeltenemesin böyle bişeye..taşınmanızda çok yerinde bi karar olmuş,korkuyla alakalı değil insan her seferinde kafa göz dalmak ister hırsınız alamaz heralde:1:bunak ihtiyaaar gerizekalı aptal herifffffff!!!Allah bu sapıkları hadım etsin inşallah:47::47::47::47::47::47::47:ay çok sinirlendim ya ne cürrettt eşin geldinde dövsün bu sapığı hiç bişeyccik olmazz sen korkma ,döversede gözünü seveyim engel olmaaa:1:

inş. cnm beter olsun bundan sonra yapamaz heralde rezil oldu mahalleye siteye...dövdü cnm dövdü engel olmadım içimin yağları eridi..

cok sevindim canim coook oh be bizde rahatladik :) gecmis olsun

çook teşekkürler...

geçmiş olsun..
artık amca dede farketmiyor kimseyi iyi niyetle göremiyoruz böyle şahsiyetsiz bunakların yüzünden :47:
..... herif.. hele karısı nasıl bi eş böyle olabilir :44: ne tuhaf insanlar yarabbim sen bizi koru

amin cnm..ben o kadınla tanışıyorum bide yaa evine davet etti kaç kere iiki gitmemişim sonuçta bi şikayetim var dimi dinle bakalım doğrumu yanlışmı bi anla ama yok duyar duymaz kaçtı kadın içeri en çokta ona şaşırdım..bu milleti anlamak çok zor çok

kızlar geldi eşim şimdi bakmış arkadaşının evine güzel beğenirsin dedi ben çıkıyorum şimdi eve bakmaya gitcez iikötü yarına hemen birini bulup temizlik ardından taşınma çook iş var çook inşallah yeni avimden yazarım tekrar öpüyorum hepinizi :3: :kkk::kkk:

İbret olsun senin yuvanı yerinden oynattı oda barınamasın orda inşallah gören yüzüne tükürsün bakkaldaki kadınada bir uğra duyur bu olayı esnaftan yayılır kulaktan kulağa her gelene anlatsınlar.

kızlar geldi eşim şimdi bakmış arkadaşının evine güzel beğenirsin dedi ben çıkıyorum şimdi eve bakmaya gitcez iikötü yarına hemen birini bulup temizlik ardından taşınma çook iş var çook inşallah yeni avimden yazarım tekrar öpüyorum hepinizi :3: :kkk::kkk:

helal olsun bune hız yaa maşallah inşallah içine siner canım

Back
X