Apple Watch Akıllı Saat

aabbcc1122

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
636
243
23
evet kızlar bu saatten kullanan var mı ne işe yarıyor tavsiye eder misiniz

Gereksiz bişey insanları daha fazla nasıl yolarız Amaçlı. Bu Özellikler iphone da var diye alıyoruz zaten niye ben telefonla saatimden konuşmak için bi telefon parası daha vereyim

telefon kullanmıyor olabilirim dimi
Niye bu kadar asabisin? Hadi ben tüketim toplumu olarak nereye gittiğimizi sorguladım bir an, bana bozuldun da,
Zeytinağacına niye kızdın şimdi?

Bir sakin ol, hem nette de ne işe yaradığını bulabilirsin.

Ya iste telefondaki nerdeyse cogu ozellik var iste bunda. Ariyorsun foto cekiyorsun.
Mesela cok yogun birisin ve telefonu cikartip bakamiyorsun, bi toplantidasin falan hemen gelen bildirimlere burdan bakabiliyorsun rahatlikla. Boyle seyler iste..

Niye bu kadar asabisin? Hadi ben tüketim toplumu olarak nereye gittiğimizi sorguladım bir an, bana bozuldun da,
Zeytinağacına niye kızdın şimdi?

Bir sakin ol, hem nette de ne işe yaradığını bulabilirsin.

asabi oldugumu düsünmüyorum senin böle hissetmende enteresan.
ürünü kullananların yorumlarını merak etmek tuhaf olmasa gerek

telefon kullanmıyor olabilirim dimi
Bu saati kullanabilmen için telefon da kullanıyor olman lazım. Telefonunla eşleştiriyorsun bunu, telefona bi bildirim falan bişey geldiğinde bundan görebiliyorsun mesela telefon öteki odadaysa falan. Telefonda yapabildiğin her şeyi bunda yapamıyorsun ama. Sadece çok basit şeyler yani. Telefon öteki odadaydı biri aramış duymadım olayını ortadan kaldırabilir mesela. Ama şarj etmen lazım her akşam çünkü pili çabuk bitiyor. Bunlar ciddi anlamda luks urunler yani ihtiyaç değil de luks. Ne işe yaradığıyla alakalı internette bir sürü inceleme videosu var onları izleyebilirsin.

Ya iste telefondaki nerdeyse cogu ozellik var iste bunda. Ariyorsun foto cekiyorsun.
Mesela cok yogun birisin ve telefonu cikartip bakamiyorsun, bi toplantidasin falan hemen gelen bildirimlere burdan bakabiliyorsun rahatlikla. Boyle seyler iste..

teşekkür ederim. peki kullandınız mı yada inceleme fırsatınız oldu mu

teşekkür ederim. peki kullandınız mı yada inceleme fırsatınız oldu mu
çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. samsung un buna benzer bişeyi vardı. kardeşim almıştı. görünüş itibariyle sadece hava katıyor kişiye. araç içindeyken konuşmak için kullanılmasıda bi avantaj ancak bunu bluetooth kulaklıklarla yapabilmekte mümkün

Bunlar genelde telefonla entegre halde çalışıyor. Sadece kalori, adım vs. Gibi özellikleri telefondan bağımsız olarak kullanılabiliyor. Eğer telefonla kullanılacaksa çok estetik ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Ama apple'ın ürünleri pahalı tabi sony'nin vardı buna benzer bi ürünü o daha uygun fiyatlıydı hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…