- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- 23
- Konu Sahibi aabbcc1122
-
ben bu saatlerin amacını anlamıyorum
telefonda da bu özellikler yok mu?
telefon kullanmıyor olabilirim dimiben bu saatlerin amacını anlamıyorum
telefonda da bu özellikler yok mu?
diyelim ki öyle oldu eee?Ne işe bile yaradığını bilmediğiniz bişeye heves mi ettiniz?
Telefonu vücuda monte edemeyince bunu çıkarmış olabilirler.
Niye bu kadar asabisin? Hadi ben tüketim toplumu olarak nereye gittiğimizi sorguladım bir an, bana bozuldun da,telefon kullanmıyor olabilirim dimi
Niye bu kadar asabisin? Hadi ben tüketim toplumu olarak nereye gittiğimizi sorguladım bir an, bana bozuldun da,
Zeytinağacına niye kızdın şimdi?
Bir sakin ol, hem nette de ne işe yaradığını bulabilirsin.
Bu saati kullanabilmen için telefon da kullanıyor olman lazım. Telefonunla eşleştiriyorsun bunu, telefona bi bildirim falan bişey geldiğinde bundan görebiliyorsun mesela telefon öteki odadaysa falan. Telefonda yapabildiğin her şeyi bunda yapamıyorsun ama. Sadece çok basit şeyler yani. Telefon öteki odadaydı biri aramış duymadım olayını ortadan kaldırabilir mesela. Ama şarj etmen lazım her akşam çünkü pili çabuk bitiyor. Bunlar ciddi anlamda luks urunler yani ihtiyaç değil de luks. Ne işe yaradığıyla alakalı internette bir sürü inceleme videosu var onları izleyebilirsin.telefon kullanmıyor olabilirim dimi
Ya iste telefondaki nerdeyse cogu ozellik var iste bunda. Ariyorsun foto cekiyorsun.
Mesela cok yogun birisin ve telefonu cikartip bakamiyorsun, bi toplantidasin falan hemen gelen bildirimlere burdan bakabiliyorsun rahatlikla. Boyle seyler iste..
çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. samsung un buna benzer bişeyi vardı. kardeşim almıştı. görünüş itibariyle sadece hava katıyor kişiye. araç içindeyken konuşmak için kullanılmasıda bi avantaj ancak bunu bluetooth kulaklıklarla yapabilmekte mümkünteşekkür ederim. peki kullandınız mı yada inceleme fırsatınız oldu mu
teşekkür ederim. peki kullandınız mı yada inceleme fırsatınız oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?