• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aptal bir konu ama..

Çok teşekkür ederim. Çok doğru dediniz.. yani bende şaşkınlıkla karşılıyorum! Ama öyle bir şey ki bir süre sonra onlar normalmiş gibi gelmeye başladı. Hasta mıdır deli midir nedir bilemedim

Çünkü psikolojik şiddet ile birlikte bir güzel manipüle etmiştir. Normal olmadığı kesin. Çok iyi yapmışsınız ayrılarak

Üzülmem çok gereksiz biliyorum.. ama benden sacma sapan sebeplerle ayrılan sonra tekrar barıştığım sevgilimle dün kesin bitirdim. En son mevzumuz bildiğiniz gibi evde çektiğim askılıyla ona attığım fotoğraftı. Niye düzgün giyinip atmadın diyip ben sanki af edersiniz şey mişim gibi davrandın. Sonra cafeye gittim diye 9 da çıkıp 10:30 hala oturuyor olduğum için laf etti. Ki normalde inmem ben asosyol bir insanım. Yapı olarak. Şimdi bitmesi dediğiniz gibi olması gereken tek şeydi.

Ama nolursunuz bana herşeyin iyi olcağını söleyin.. kilo kaybı yaşadım.. çevremdeki arkadaşlarım azaldı. İşten çıkmıştım.. 22 yaşındayım polis olmak istiyorum hayata yeniden başlamak istiyorum. 1 yılda giden neşemi geri istiyorum. Başarabilirmiyim???

Aşk acısından kimse ölmüyor. Kendinizi iyi olmaya motive edin ki iyi olsun herşey.
Hayalleriniz için emek vermeniz gerekiyor, şimdi üzüldüğün şeyden ileride iyiki kurtulmuşum diye bahsedebilirsin.
Evde ne giydiğin sevgilini ne ilgilendiriyor (eski) , bence kendini asosyal olarak nitelendirmeden başla yeni hayatına ve hayatında kimseye seninle böyle konuşabilecek rahatlığı verme kendini bu derece soyutlayacaksan.
Başarmanı diliyorum :)

tabiki başarabilirsin

bir zaman sonra iyiki diceksin boşver gitsin kimse senden değerli değil

Back
X