• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aptal yerine konmak 🙇

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.169
548
29
İyi geceler öncelikle.
Bugunku yaşadığım olayi sindiremiyorum cidden tam anlamiyla hayal kirikligina uğradım. Bugün cocuklari kuruma götürdük bi kadın vardi onu daha 1 aydir taniyoruz arkadasimla. Hafta da bir gunlerimiz denk düşüyor.
Kocasinin aldattigini bosandigini 2 hafta önce aldattigiyla kadinla evlendigini söyledi ama söylerken titriyordu ve kocasını seviyordu bizde arkadasimla bir olduk destek olalim kafasini dagitsin üzülmesin diye elimizden geleni yapıyoruz güldürüyoruz sakalasiyoruz falan. Daha iyilerine layiksin ilerde iyiki diyiceksin vesayre teselli veriyoruz kendimizce..

Telefonla ariyoruz herdefasinda aci cekiyor vesayre bizde kendimizi yirtiyoruz toparlansin diye. Ben biara yanlarindan ayrıldım o sıra bile arkadasima demis sence kocam pişman olurmu bilmem ne diye.

Sonra yanlarina gittigimde birden bire kapi onune cikalimmi dedi tamam dedik. Ciktimiz gibi bi oğlan cikti karsimiza ve arkasina bile bakmadan bize tek kelime etmeden kalkti gitti oglanin arabasina oturdular 🙇 biz şok olduk hadi yapiyosun bizi neden alet ediyosun buna tek basina cikip gitseydin ya.kurum önünde arabaya binmek aşık atmak nedir ya?

Üstüne geldi servis önüne kadinin cocugunu seviyor bizim kızla bakisiyorlar falan.. bekar kadin sevgilisi olabilir ama bizi neden aptal yerine koydu 😕 cok zoruma gitti ben kizi gördükçe sarılıyorum falan üzülüyorum kiza. Bugün ugradimiz sey cidden can sıkıcıydı 🙇 bu konuyu tabiki konusucam onunla haftaya. Ama soğudum acayip soğudum birdaha arkadaslik kurabilecegimi sanmiyorum. Heleki bizi planla dışarı çıkarıp oğlan görünce gitmesi bende şok etkisi yarattı.

Bunu neden yazdım bi fikrim yok ya ben insanlari fazla ciddiye aliyorum. Yada aptaliz baska aciklama bulamıyorum. Aradan geçti kac saat ben hala bu olayi düşünüyorum.

egitim aldigimiz aile okulunda fikirlerimiz ve dusuncelerimizi dinleyene rehber ogretmeni bize sunu sordu

sizi disardan gorenler sizin hakkinizda ne dusunuyor ? yada siz disardan nasil gozukutugunuzu dusunuyorsunuz ?

benim verdigim cvp hemen ortama alisamiyorum uzak duruyorum insanlari tandiikca muhabbet edebiliyorum ...

bunu farkettim dedi rehber ogretmen

kimse ile gereksiz samimiyet kurma

kimse oldguu yada anlattigi gibi degil bu hayatta 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Zaten direkt size özelini anlatan, tanımadığınız bir kadına hemen inanıp, bu kadar destek çıkmak neden? Ailesi arkadaşları destek çıksın :) Beyaz atlı prensdi herhalde, herşeyi unutup tek söz etmeden binip gittiğine göre.

bir keresinde erkek kardesimle markete gitmistim ...marketteki kizlarla sobbetim vs de var hani

aklima kardesimi baska biri sanacaklari ihtimali gelmisti boyle dusunursek hatunun akrabasi olma ihtimali de var 🤔

Tam anlamadım, eski kocası icin "döner mi" diye ağlarken sevgilisi mi varmış?
Belki çocuk ilgileniyordur kadınla, kadın da daha kendini ikna etme aşamasındadir ya. Neden hemen bozuldunuz:)
Tabii size bir şey demeden arabaya oturmasi yakışıksız.
En iyisi kimseye çok verici olmamak^^
Aynen hala eski kocaya agliyor.bizde oyle sanip kizi toparlamaya caliyoruz. Tabiki erkek arkadasi olabilir.bizde ona diyorduk daha iyisi çıkar karsina iyiki dersin vesayre. Bizi kandirmasina üzüldük. Biz ona destek olurken . zaten destek olan biri varmis iste bizden ne istedi.

Zaten direkt size özelini anlatan, tanımadığınız bir kadına hemen inanıp, bu kadar destek çıkmak neden? Ailesi arkadaşları destek çıksın :) Beyaz atlı prensdi herhalde, herşeyi unutup tek söz etmeden binip gittiğine göre.
Öyle bir gidişi varki arkasından bakakaldik aynen tam anlamiyla beyazatli prensi gibi davrandi.madem oyle neden hala eskiye agliyosun

bir keresinde erkek kardesimle markete gitmistim ...marketteki kizlarla sobbetim vs de var hani

aklima kardesimi baska biri sanacaklari ihtimali gelmisti boyle dusunursek hatunun akrabasi olma ihtimali de var 🤔
Yok askim bizde basta öyle düşündük.sonraki hareketlrr bize hic oyle gelmedi 🙃

egitim aldigimiz aile okulunda fikirlerimiz ve dusuncelerimizi dinleyene rehber ogretmeni bize sunu sordu

sizi disardan gorenler sizin hakkinizda ne dusunuyor ? yada siz disardan nasil gozukutugunuzu dusunuyorsunuz ?

benim verdigim cvp hemen ortama alisamiyorum uzak duruyorum insanlari tandiikca muhabbet edebiliyorum ...

bunu farkettim dedi rehber ogretmen

kimse ile gereksiz samimiyet kurma

kimse oldguu yada anlattigi gibi degil bu hayatta 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
İnan bende öyle değilim bu kiza kanim kaynadi. Belkide anlattiklari etkiledi bilmiyorum. Kendimi suan aldatilmis hissediyorum 🙃

Kadın eski kocasından onu sevdiği için değil, yalnız kalmaktan ödü koptuğu için bir türlü vazgeçemiyor. Bazıları böyledir, bir dala tutunmadan ötekini bırakamazlar, kadın da kendine yeni bir dal arayışına girmiş, o kesinleşmeden öncekini bırakamıyor. Size olan davranışlarını ve adamı neden size göstermeye çalıştığını çözemedim ama. Galiba dikkat çekmeyi, merak edilmeyi falan seven bir tip.

Oğlanı gördü gitti falan nedir arkadasım oğlan ne ya ergen mi adam?
Bir insan acı çekebilir kafasını dağıtmak içinde birileriyle flört edebilir bunda bozulacak ne var?
Ben olsam mutlu olurum yani.size söylemeye çekinmiş belli ki yargılayan tiplersinşz.
Böyle ahlak kumkumalarıyla arkadaslik kurmak o kadının hatası zaten.

Kadın eski kocasından onu sevdiği için değil, yalnız kalmaktan ödü koptuğu için bir türlü vazgeçemiyor. Bazıları böyledir, bir dala tutunmadan ötekini bırakamazlar, kadın da kendine yeni bir dal arayışına girmiş, o kesinleşmeden öncekini bırakamıyor. Size olan davranışlarını ve adamı neden size göstermeye çalıştığını çözemedim ama. Galiba dikkat çekmeyi, merak edilmeyi falan seven bir tip.
Galiba bilmiyorum.sadece bizim değil butun kurumun gözüne soktu🙃

Back
X