• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aptal yerine konmak 🙇

Biz bir sıkıntımız olsa dert ortağı olacak birini bulamayız siz ne güzel destek olmak istemişsiniz onu aranıza almışsınız öncelikle bravo.
Kadının hayatını ve ne yaşadığını bilemediğim için bir şey diyemiyorun.Şurayı tam anlayamadım. Kadın sizle otururken kalktı ve gitti bir daha da yanınıza dönmedi mi? Buna mı kızdınız ? Konu bu ise evet haber vermeden çıkıp gitmesi hoş değil.
Kızdığınız şey bir adamın yanına gitmesi ise yanına gittiği kişi akrabası kardeşi olabilir yada yeni boşanma aşamasında olduğu için insanlara görüştüğü biri olduğunu söylemek istememiş olabilir. Belki sadece adamın kadına ilgisi vardır kadının ona bir duygusu yoktur her ihtimal mümkün.

Sizden yardım talep etmemiş ki..
Siz iyi niyet gostermissiniz.
Burda aptal yerine konmalik bir durum yok bence.
Arabaya da oturduysa gidip kendisi oturdu,siz neden tedirgin oluyorsunuz.
El ele diz dize de otursa kendisi oturuyor sonuçta..
Belki o da ayrılığın acısını bu şekilde bastırmaya çalışıyor,olamaz mı ?
Yapmışsıniz bir iyilik,başkasıyla selamlasinca biz aptalmiyiza gelmiş olay.
Yani sizlik bir durum yok,görüştüğü biri olabilir ancak sizden de destek alması neden yanlış olsun ki.
Ayrıca bana destek verin de demiyor kadın..
Siz el uzatmissiniz o da ucundan tutmuş
Destek istiyordu sürekli agliyordu bize birde mevzu arabaya binmesi değil bizi planla çıkardığını düşündük açıkçası. Rehabilitasyon merkezi kurum dedigim.. biz ona defalarca dedik civi civiyi söker 😂 Behlül kaçar edasiyla elimizden kaydi gitti.eski kocasiymis. Konuştuk ettik cok heyecanlanmis oyuzden gozu bizi görmemiş.ozur diledi falan. Geleceginfem haberin varmiydi bizi dışarı cikarirken dedik.yeminler.etti yok dedi.

Son düzenleme:
Back
X