• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aptal

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Derdim aptalligim.
Yeryüzüne benim kadar aptal bir insan gelmemiştir herhalde.
Yıllarca doğru düzgün ilişki bile yaşama , sonra git ne olduğunu anlayamadan kör kütük aşık ol. Ailesini tanımadan etmeden evlilik kararı al. Cahil işi.
Ailesini tanımaya başladıkça (gerçekten aptalligim burada) olayı bitirememem. Her vaadiné olmayacağını bile bile inanmam. Eminim benim kadar aptal aşık olmalıydı bu insanları tanıyıp da hala evlenme cesareti gösteren insan.
Yaşadıklarım hak reva zaten sonra.
Benim hesaplaşmam hep kendimle. Neden neden bitirmedin?
Nasıl bir salaksın sen?
Kimse evlenmezdi bana yapılanlar yapılmış olsaydı. Ben nasıl evlenince böyle olmayacak, ne olur bana yardım et sözlerine inanmadigim halde inandım.
Nasıl böyle büyük bir riske girdim?
Ben ?
Garantici olan ben?
Kararlarına güvenilen ailesi tarafından ben.
O seçtiyse doğru bir seçimdir diyen eşi dostu olan ben?

Kazigin babasını yedim bikaç ay öncesi.
Hayatta en çok değer verdiğim, en çok emek verdiğim, en çok didindigim, en çok sevdiğim, en çok sevildiğimi sandığım insandan...
En acısı bu galiba. En yakınken en uzak olmak.
Senden gidenlere arkasından bakakalmak.
Çabalarına , uzuntulerine, güveniné, sevgine...
En çok da her şeyi sen yapmışsın ya. Aslında her şey yalanmis ya.
Kendi kendine bişeyleri oldurmaya calismissin ya o koyuyor galiba.

Can'ım hiç bi Zaman unutmaman gereken tek şey sen varsan onlar var sen yoksan ne o sevdiğin ne ailesi kimse yok canını o yüzden kimse için sıkma olduğu kadar elimden bu geldi de her zaman biraz akışına bırak olayları

İşte çok klasik bi ergen sözü varya 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşla seni satar diye.
O sizin hesap.
Bu arkadaşlıkta da böyle aşkta da.

Bir an önce geçer de geçmiş olsun deriz umarım can'ım .

edit: Aptallıkta bende bayrak taşırım bu arada , sürüsü gırla mübarek yediğim kazıkların :)

Valla ben kendi yaptıklarımı anlatsam aptallık konusunda bana şapka çıkarırsınız :halay::halay:
Önemli olan ders çıkarmak,çıkarmışsınız en azından

Keske demeyi birak.Olan olmus.At gozluguyle ilerledigine gore yasayasin varmis bunlari.Herseyi goze almissin.Yasadin,doydun,icinde kalmadi,bitti gitti.Oyle bak,onune bak.Kafani dagit,takinti yapma :KK66:

Belmiyum tam olarak problem ne, yani bu adam sana naptı?
Nasıl bir kazık bu?

Hayır adama ona göre küfredicem seni üzdü diye
Onu terk etmem için tonlarca nedenim varken ben kalıp savaşmaya çalıştım hep. O beni sorularla bırakıp, eli yüzü düzgün bir neden bile öne sürmeden temelime edip çekti gitti.

Canım yanlız kalınca koymaya başladı sanırım yada onla ilgili haber aldın yazın ne kadar iyiydin oysa aynı şekilde devam etsen bırak sorunlu adamı ömrünü yemesin izin vermedin hiç pişman olma senden 2 sene çaldı ya bir ömür gideydi kalk 2 rekat şükür namazı kıl alnın ak o düşünsün birinin hakkına girmeyi

Biz buna kisaca basiret baglanmasi diyoruz. Olmus gitmis, keske demekle geri gelmez. Hepimizin bazen kendimizi affedemedigimiz olur böyle konularda, ama gecer.. kendinizden baska dostunuz yok ne de olsa.

Derdim aptalligim.
Yeryüzüne benim kadar aptal bir insan gelmemiştir herhalde.
Yıllarca doğru düzgün ilişki bile yaşama , sonra git ne olduğunu anlayamadan kör kütük aşık ol. Ailesini tanımadan etmeden evlilik kararı al. Cahil işi.
Ailesini tanımaya başladıkça (gerçekten aptalligim burada) olayı bitirememem. Her vaadiné olmayacağını bile bile inanmam. Eminim benim kadar aptal aşık olmalıydı bu insanları tanıyıp da hala evlenme cesareti gösteren insan.
Yaşadıklarım hak reva zaten sonra.
Benim hesaplaşmam hep kendimle. Neden neden bitirmedin?
Nasıl bir salaksın sen?
Kimse evlenmezdi bana yapılanlar yapılmış olsaydı. Ben nasıl evlenince böyle olmayacak, ne olur bana yardım et sözlerine inanmadigim halde inandım.
Nasıl böyle büyük bir riske girdim?
Ben ?
Garantici olan ben?
Kararlarına güvenilen ailesi tarafından ben.
O seçtiyse doğru bir seçimdir diyen eşi dostu olan ben?

Kazigin babasını yedim bikaç ay öncesi.
Hayatta en çok değer verdiğim, en çok emek verdiğim, en çok didindigim, en çok sevdiğim, en çok sevildiğimi sandığım insandan...
En acısı bu galiba. En yakınken en uzak olmak.
Senden gidenlere arkasından bakakalmak.
Çabalarına , uzuntulerine, güveniné, sevgine...
En çok da her şeyi sen yapmışsın ya. Aslında her şey yalanmis ya.
Kendi kendine bişeyleri oldurmaya calismissin ya o koyuyor galiba.
Canim malesef kalbine dur diyemio insan beyniyle.. Daha tatli gelio insana.. Hersey yolunda ve mukemmel olsa o ask o kadar tatli gelmeyecek bak denenmis aratirlimis onaylanmis bisey bu :) aslinda aptalca olan askin kendisi

Hangimiz hata yapmıyoruz ki sanıyoruz ki karşımızda ki de bizim gibi ne olursa olsun sever ne olursa olsun bizi bırakmaz direnir ama bazı şeyleri yaşamak gerekiyor bu aptallik değil bu bir sınav aslında.

Canım yanlız kalınca koymaya başladı sanırım yada onla ilgili haber aldın yazın ne kadar iyiydin oysa aynı şekilde devam etsen bırak sorunlu adamı ömrünü yemesin izin vermedin hiç pişman olma senden 2 sene çaldı ya bir ömür gideydi kalk 2 rekat şükür namazı kıl alnın ak o düşünsün birinin hakkına girmeyi
Aslında yalniz değilim. Ailem yanımda kalıyor.
Yalnız kalamamak da ayrı rahatsız etmeye başladı. Sürekli bastırıyorum duygularımı. Gizlemek zorundayım göz yaşlarımı. Eve dönmek , onunla olan çevreye dönmek kendime biraz daha acımama, yüklenmeme neden oldu sanirim. Bir tek burda arada bir açtığım konularda boyleyim ve bazen geceleri.

Onun için üzülmüyorum, bunlara nasıl izin verdim nasıl bu kadar salak olur bir insan. Kendi sonumu yazdım.

Hep yetersiz geldi oysa ona. Ne kadar cabaladiysam şimdi bana hepsi pismanlik.

Ben bi sevgilimden sırf bu ailesi derdine ayrıldım biliyor musun ?
Sevmeme , sevilmeme rağmen .
Ne kadar doğruydu bilmiyorum.
Belki de senin yaptığın doğruydu , sen denedin en azından .

Nesi yetersiz geldi konuyu biraz daha açamaz mısın ?
Kopma noktanız neydi mesela ?

Ben bi sevgilimden sırf bu ailesi derdine ayrıldım biliyor musun ?
Sevmeme , sevilmeme rağmen .
Ne kadar doğruydu bilmiyorum.
Belki de senin yaptığın doğruydu , sen denedin en azından .

Nesi yetersiz geldi konuyu biraz daha açamaz mısın ?
Kopma noktanız neydi mesela ?
Kesinlikle sen dogrusun.
İşte zaten burda okuduğum sayduyulu insanları göre göre ne kadar aptal olduğum daha çok batar oldu bana.

En kötüsü ben neden neydi deyince diycek bişey bulamıyorum. Dediğim gibi benim çok nedenim vardı. Ama o terk etti beni. Ağır terkedildim. Gercekten haketmedim.
Konularımda var kopusumuz an be an. Ama böyle sorulunca hiç kolay değil. Bilmiyorum bitti anlasamiyorduk diyorum hep.

Back
X