Aptallığıma doymuyorum

merhaba güzel bayanlar , şimdiden derdime vakit ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Benim derdim sevgilim. 4 yıllık bir ilişkim var birlikte çok iyi vakit geçirmelerimizin yanında inanılmaz da kavga ediyoruz. Kavgalarımız çok şiddetli oluyor. Karşılıklı küfürler hakaretler. Her seferinde ben kendimi tutmaya çalışsam da o öyle ileri geri konuşuyor ki tutamıyorum kendimi bu sefer ben de haksız duruma düşüyorum ya da hemen oradan uzaklaşıyorum bu sefer de beni asla aramıyor hep benden bekliyor
Onunla konuşabilmeyi başardığımız zamanlarda da beni asla anlamıyor. Sürekli aptal olduğumu , anlayamadığımı falan söylüyor. Halbuki ben onu anlıyorum üstüne bir şey söylüyorum ama bunu asla kabul etmiyor. Bazen haklı çıkamadığı durumlar oluyor onda da özür diliyorum ama çenen kapansın diye diyip beni geçiştiriyor. Bana rest çekmekten asla korkmuyor , biterse biter düşüncesinde yani. Bense onun tüm bu özelliklerine rağmen ondan ayrılamıyorum. Nedenini bilmediğim bir şekilde beceremiyorum. Bana çok kötü davranıyor aramicam yazmicam diyorum yine de dayanamıyorum. Ben istiyorum ki adım attığımı görsün arada o da bi girişimde bulunsun ama bu katiyen olmuyor. O haklı da olsa haksız da olsa yazan benim.
He iyi yanları da var tabii çok güleriz çok eğleniriz bana çok vakit ayırır özel günleri unutmaz , kilolu olmama rağmen bana hep destektir vs vs ama bu kadar kötü muamele görürken inanın bunlar gözüme gözükmüyor. Ayrılsam ayrılamıyorum da napıcam hiç bilmiyorum. Lütfen kırıcı olmadan bana yardım edebilir misiniz :KK1:
Ne demek kilolu olmama rağmen, yaşınız kac bilmiyorum ama bu Özgüven eksikliğini hissettirdiğiniz sürece size Davranışları değişmeyecek, bulunmaz Hint kumaşı olmadığını gösterin..

Hayatında bir farklılık yap ama isteyipte cesaret edemediğin bir farklılık olsun bu.
İş değiştirmek, sinir olduğun bir insanı hayatından çıkartmak, ortam değiştirmek gibi.
Radikal bir karar al ve iyi sonuçlarının tadını çıkartıp özgüven tazelemesi yaptığında sevgilinden ayrılabilecek cesareti bulursun kendinde.
Şuan muhtemelen, dört yıllık ilişkiye yazık etmek istemiyorsun. Ayrıca şişman olduğundan kimse beni sevmez ki zaten düşüncesindesin. Tüm bunlara katlanmanın başka bir sebebi yoktur herhalde.
Böyle afedersin laçkalaşmış bir ilişkinin ilerisi güzel oalbilir mi bilmiyorum. Zor..

bazıları gerçekten çok enteresan bu forumda...başkalarının dertlerinden üzüntülerinden zevk alır gibi iyice üstüne gidip sert bir üslupla karşıdakine hakaret edercesine yorumlar yazıyorlar...konu sahibi belli ki yaşadığı şeyin farkında, zaten yeterince üzgün, bir de yok ayrılmıyorsan aptalsın vs deniyor...insan kendisi yaşarken o kadar basit değil maalesef o işler...

senin en byük sorunun öz güven eksikliğin. bilinç altında "kilolu olmama RAĞMEN" bana destek olan sevgili algısı oluştuğu için, sanki o seni bırakırsa başkasını bulamazmışsın gibi düşünceler içindesin aynı zamanda. seni bu kadar kötü hissettiren, daha sevgiliyken laçkalaşan birinden ilerde de hayır gelmez...

Arkana bile bakmadan uzaklas bu iliskiden.ne bicim bi yasam iliski tarzidir bu ya.ezdirmeyin kendinizi bu hadsiz adama.sinir oldum.

Size hiç saygısı yok,kilolu olmanız bir ayıp değil,buna rağmen destek oluyor demek tuhaf.
Alenen aptal demek nasıl bir cesarettir,insan hiç mi düşünmez ben bu insanla yüzyüze bakacağım diye ?
Kaba saba,saygısız,düsüncesiz adamın teki sevgiliniz. Onun size saygısı yok,sizin kendinize saygınız kaldıysa ayrılın derim,kendinizi aşağılatmayın.

merhaba güzel bayanlar , şimdiden derdime vakit ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Benim derdim sevgilim. 4 yıllık bir ilişkim var birlikte çok iyi vakit geçirmelerimizin yanında inanılmaz da kavga ediyoruz. Kavgalarımız çok şiddetli oluyor. Karşılıklı küfürler hakaretler. Her seferinde ben kendimi tutmaya çalışsam da o öyle ileri geri konuşuyor ki tutamıyorum kendimi bu sefer ben de haksız duruma düşüyorum ya da hemen oradan uzaklaşıyorum bu sefer de beni asla aramıyor hep benden bekliyor
Onunla konuşabilmeyi başardığımız zamanlarda da beni asla anlamıyor. Sürekli aptal olduğumu , anlayamadığımı falan söylüyor. Halbuki ben onu anlıyorum üstüne bir şey söylüyorum ama bunu asla kabul etmiyor. Bazen haklı çıkamadığı durumlar oluyor onda da özür diliyorum ama çenen kapansın diye diyip beni geçiştiriyor. Bana rest çekmekten asla korkmuyor , biterse biter düşüncesinde yani. Bense onun tüm bu özelliklerine rağmen ondan ayrılamıyorum. Nedenini bilmediğim bir şekilde beceremiyorum. Bana çok kötü davranıyor aramicam yazmicam diyorum yine de dayanamıyorum. Ben istiyorum ki adım attığımı görsün arada o da bi girişimde bulunsun ama bu katiyen olmuyor. O haklı da olsa haksız da olsa yazan benim.
He iyi yanları da var tabii çok güleriz çok eğleniriz bana çok vakit ayırır özel günleri unutmaz , kilolu olmama rağmen bana hep destektir vs vs ama bu kadar kötü muamele görürken inanın bunlar gözüme gözükmüyor. Ayrılsam ayrılamıyorum da napıcam hiç bilmiyorum. Lütfen kırıcı olmadan bana yardım edebilir misiniz :KK1:

"Bana rest çekmekten asla korkmuyor , biterse biter düşüncesinde yani."

Sen de her şeyin farkındasın bence :KK28:

Yapman gereken şey bu. Onu kaybetmekten korkmadığını göstermek yanı rest cekmek.

Sen o kufurleri ağır sözleri duymak zorunda kalicak kadar DEĞERSİZ DEĞİLSİN!!!!

Zor ama yap bunu. Bu saatten sonra gururlu ol guclu bi kadin ol:KK24:

Bence şöyle düşün evlenip birbirinize doydugunuzda sana saygı gösteren bi adam olmicak karşında...
Düşünsene aynı evin içinde sürekli seni eleştiren biri..

Telefonunu eve bırakıp bi arkadaşına gitsen telefonun yanında olmadığı için arayamazsnda

Yorumlari begenmiyorsun ne diyelim seviyorsan katlan mi?
Ozaman konu acmasaydin

Tedavi gormen lazim normal degil. Yazik hayatina

Ask dedigimiz seyin kendisi aptallik sen de oglesin iste asiksin maalesef öküzün birine

Sevilmiyorsun, hakarete uğrayıp aşağılanıyorsun, kendini kilolu diye küçük görmeye başlıyorsun ve hala daha 'seviyorum ayrılamıyorum' diyorsun.

Başlıkta da belirttiğin gibi sevgilinin sana söylediğini benimsemişsin. Biz burada ne kadar ayrıl da desek boş.

Hic ciddi anlamda seni kaybetme korkusu yasamamis, seni cantada keklik olarak gordugu ixin yuklenmiste yuklenmis nasilsagitmez diye, ama bence artik azda olsa korkutmalisin

Back
X