• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aptallık mı yapıyorum yoksa yalan mı söylüyor...????

asi_genc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
3.022
2
46
İstanbul
slm kızlar askerimle tartşmştk bittti filan dedi çok kırmışım demekki 3 -5 gün konuşmadk snra hatanın buyugu bnde oldgnu kabul edp knuşmaya çalıştm sewdiğini adım gbi biliyorum oda söledi zaten bitirmediğini biliyorum ama kızdıgı için dedi sonra msj atmış bnmde barışma ewresi uzadıkca cinlerim tepeme çıktı bende tersliyorum sürekli önceki konuşmada oda beni çok teRSLedi sinirm geçmedi işte ameiyata gircem yarın filan dedi hastanedeym dedi ne ameliyatı şu bu geçenlerde başına bişi gelmişti tekrar ikinci ameliyatı olcakmış ice gerildm artk tersledkçe tersledm sonra dedim tm yanındaym oda cıkınca hmen hbr wercem filan dedi tuttum sen yalan söylüyon ameliyat filan yok bana hastane adı ver bilgi alcam aileden kmseye blgi vermeyecekler dedi ben alırm flan werdin vermedn söledi bi isim dedm ben inanmıyorum bana kant göster 10 satlik ameliyata grcem dedii iister inan ister inanma filan inanmadm nden bilmiyorum ama sanki bana acı çektrmek için yıkılsn die öle dedi gbime geldi şimdiye kadar hiçbi yalanını yakalamadm sölemezdide olsa anlar insn heralde bi şeklde ama ortada kesin bişi yok benim paranoyam olabilir ve şuan gerçektn ameliyatta olabilir...belkide kendimi kandırıyorum ona çamur atarak ondan şüphelenerek ondan uzak durmaya çalışıp çıktı çıkacak kendine ne zaman gelce belli diil korku içinde beklemek istemedimden saçmaladm bilmiorum ama çaresizim kafam allak bullak ne yapmam lazım lütfen yardım edin aptallık mı yapıyorum???

Son düzenleme:
Canim asker piskolojisi farkli olur ama seninde alttan alman gerekir neden durup dururken yalan söylesin sana bide onu düşün

Canım kesin emin olmadan keşke bu kadar üstüne gitmeseydin ama sanki o da biraz kıvırmış gibi geldi bana bilgi veremezler falan derken. Ailesi arasa onada mı veremicekler. Ya karışık bir durum yalan söylediyse eğer sırf ilgi göster, kavganız büyümesin sen pişman ol falan diyedir. Ailesinin haberi vardır büyük ihtimal onlarla konuşma imkanın varsa ara sor haber alamadım sizinle konuştu mu gibisinden gir konuya. Sonuç olarak sevglin askerde ve bu askerlik psikoloji bozmaktan başka birşey yapmıyor. Senden moral bekliyodur eğer tekrar konuşursanız sinirlerine hakim ol üzmeyin birbirinizi.

Canim asker piskolojisi farkli olur ama seninde alttan alman gerekir neden durup dururken yalan söylesin sana bide onu düşün

ya dediğim gbi üzmek için mi yaptı ki die onca zaman yapmadıda şimdi nye yapsn dogru söylüyon belki ama aptallık yaptm belkide bilmiyorum normal düşünemiyorum artk:(

Canım kesin emin olmadan keşke bu kadar üstüne gitmeseydin ama sanki o da biraz kıvırmış gibi geldi bana bilgi veremezler falan derken. Ailesi arasa onada mı veremicekler. Ya karışık bir durum yalan söylediyse eğer sırf ilgi göster, kavganız büyümesin sen pişman ol falan diyedir. Ailesinin haberi vardır büyük ihtimal onlarla konuşma imkanın varsa ara sor haber alamadım sizinle konuştu mu gibisinden gir konuya. Sonuç olarak sevglin askerde ve bu askerlik psikoloji bozmaktan başka birşey yapmıyor. Senden moral bekliyodur eğer tekrar konuşursanız sinirlerine hakim ol üzmeyin birbirinizi.

işte ailesinin olanlardan haberi yok biz ceptn konuştk onlara söylemeyn demiş ailesiyle tanışmıyoruz arayacak numarada yok çogu başına geleni bilmezler ailesi herşeyi ilk bna anlatır işte bilmiyorum gerçekte olabilir geçnki olayda tekrar ameliyat olma ihtimali wardı bilmiorummm:(

işte ailesinin olanlardan haberi yok biz ceptn konuştk onlara söylemeyn demiş ailesiyle tanışmıyoruz arayacak numarada yok çogu başına geleni bilmezler ailesi herşeyi ilk bna anlatır işte bilmiyorum gerçekte olabilir geçnki olayda tekrar ameliyat olma ihtimali wardı bilmiorummm:(

Yalan söylemeyi gerektircek elle tutulur bi neden yok bence. Eğer yalan söylüyosa bile elbet bigün ele verir kendini :)
Şimdi üzme ne kendini ne onu ararsa da güzel güzel konuş mutlu olsun barışın canım.

Yalan söylemeyi gerektircek elle tutulur bi neden yok bence. Eğer yalan söylüyosa bile elbet bigün ele verir kendini :)
Şimdi üzme ne kendini ne onu ararsa da güzel güzel konuş mutlu olsun barışın canım.

sinirlerim alt üst oldu fulya yaa ölecem wwalla artk dayanacak gücüm kalmadı mlletn askerliği güllük gülistanlık geçiyo(hasret haricinde) bzm başımıza gelmeyen kalmadı allah kahretsn yaa hayatımız mahvoldu yaa o içine ettiğimin yerinde warya allahm yeteeeerrrrrr:(

sinirlerim alt üst oldu fulya yaa ölecem wwalla artk dayanacak gücüm kalmadı mlletn askerliği güllük gülistanlık geçiyo(hasret haricinde) bzm başımıza gelmeyen kalmadı allah kahretsn yaa hayatımız mahvoldu yaa o içine ettiğimin yerinde warya allahm yeteeeerrrrrr:(

Canım ya sakin ol :( Elbet biticek bu askerlik. Malesef her zaman istediğimiz gibi gitmiyo çoğu şey. Sabret bol bol dua et. Allahım yardım etsin.

Back
X