Canim asker piskolojisi farkli olur ama seninde alttan alman gerekir neden durup dururken yalan söylesin sana bide onu düşün
Canım kesin emin olmadan keşke bu kadar üstüne gitmeseydin ama sanki o da biraz kıvırmış gibi geldi bana bilgi veremezler falan derken. Ailesi arasa onada mı veremicekler. Ya karışık bir durum yalan söylediyse eğer sırf ilgi göster, kavganız büyümesin sen pişman ol falan diyedir. Ailesinin haberi vardır büyük ihtimal onlarla konuşma imkanın varsa ara sor haber alamadım sizinle konuştu mu gibisinden gir konuya. Sonuç olarak sevglin askerde ve bu askerlik psikoloji bozmaktan başka birşey yapmıyor. Senden moral bekliyodur eğer tekrar konuşursanız sinirlerine hakim ol üzmeyin birbirinizi.
işte ailesinin olanlardan haberi yok biz ceptn konuştk onlara söylemeyn demiş ailesiyle tanışmıyoruz arayacak numarada yok çogu başına geleni bilmezler ailesi herşeyi ilk bna anlatır işte bilmiyorum gerçekte olabilir geçnki olayda tekrar ameliyat olma ihtimali wardı bilmiorummm
Yalan söylemeyi gerektircek elle tutulur bi neden yok bence. Eğer yalan söylüyosa bile elbet bigün ele verir kendini :)
Şimdi üzme ne kendini ne onu ararsa da güzel güzel konuş mutlu olsun barışın canım.
sinirlerim alt üst oldu fulya yaa ölecem wwalla artk dayanacak gücüm kalmadı mlletn askerliği güllük gülistanlık geçiyo(hasret haricinde) bzm başımıza gelmeyen kalmadı allah kahretsn yaa hayatımız mahvoldu yaa o içine ettiğimin yerinde warya allahm yeteeeerrrrrr
Canım ya sakin olElbet biticek bu askerlik. Malesef her zaman istediğimiz gibi gitmiyo çoğu şey. Sabret bol bol dua et. Allahım yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?