Aptallık...

Adimbenlesakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
81
33
3
39
Ailem bana sürekli aptal muamelesi yapıyor.Eskiden böyle değillerdi.Boşandım çocukla eve döndüm bi iş sahibi de olamadım diye sürekli hor görüyorlar.Hayatı sürekli onlara göre yaşamam için baskı yapıyorlar.Ben itiraz edince de başlıyor kavgalar ... sürekli bana özürlüymüşüm gibi davranıyorlar gibisi fazla hatta direk özürlü aptal salak diyerek konuşuyorlar benimle. O kadar çok ağrıma gidiyor ki söyledikleri şeyi yaparken böyle konuştukları zaman elim titriyor heycan yapıyor başaramamaktan korkuyorum mesela o işi en ufak yanlışta ağzına geleni sayıyorlar . Eskiden böyle değildim beni eksik aciz görmeleri özgüvenimi yıkıyor. Daha bu sabah aNem önce babama çattı.sonra bana. Ev gürültü kıyamet .5 dakika geçmedi şarkı söylemeye başladı . Normal değil kesinlikle normal değil.. Kendimi savunmaya çalıştıkça hayırsız , terviyesiz ve beYinsz evlat oluyorum.Böyle devam ederse aklımı gerçekten yitirip aPtal olacağım galiba ((

Kendimden biliyorum anneniz kesinlikle iç dünyasında olmaması gereken şeyler yaşıyor. Az bir zaman farkıyla iki çeşit ruh halinde olmak, bunun göstergesi.

Evlenmeden önce çalışmıyorum diye dünyayı dar eden canım annem geldi aklıma. Napcan anne yeri başkadır her zaman. İş bulursanız hepsi geçer maalesef acı gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…