Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi günler Arkadaşlar bebeğim 6 aylık doğduğundan beri kusuyor 6 ay kontrolüne götürdüm doktor reflü başlangıcı olabillir dedi Aptamil Ar kullanın 15 gün dedi sonra tekrar gelin dedi Aptamil Ar kullanan varmı .
Kızlar ne durumdasınız bilmiyorum ama ben kızımda 18 aya kadar kullandım. Başlarda dediğiniz gibi kabızlık vs yapabiliyor. Normalde de mamayla beslenen bebeklerde 7 güne kadar yapmaması normal karsılanıyor. Alışana kadar zor olacak. Ama alışınca ve mama da iyi gelince dünya varmış diyeceksiniz. Şahsen kendim tam olarak öyle dedim. Mamaya alıştıktan sonra o kadar rahatladım ki. Bebek de rahatladı. Sıkıntıları, kusmaları, kıvranmaları bitti. Huysuz, sürekli ağlayan, uyku uyumayan bebeğim gitti yerine neşeli, keyfi yerinde, uyku saatleri oturmuş bir bebek geldi. 1 yaştan sonra ara ara, ya belki reflusu bitmiştir dedim kestim reflu mamasını normal mama verdim. O aralıkta hemen eskisi gibi oluyordu. Huysuz, huzursuz, uyuyamayan, uyuyamadığı için de çok ağlayan ve o mamayı normal içse de sonrasında mamaları asla almıyordu midesi rahatsızlanıyordu da fazla içmek istemiyordu sanki. 1 ölçek içip bırakıyordu. Döndüm tekrar hep ar ye… ben 8-9 aylıkken sanırım ar aptamil ile normal aptamili karıştırmaya başladım. Önce 1 ölçek normal, kalan ar. Sonra 2 ölçek normal, kalan ar. Sonra 3 ölçek normal kalan ar derken zamanla da azaltmaya başladım öylelikle. Gene burada önemli olan çocuğun rahatsızlık yaşayıp yaşamaması. Biraz zaman geçince isterseniz deneyin. Enazından maliyet olarak düşüş oluyor. Baktınız eskisi gibi oluyor vermeyin. Ama bir böylesine de şans verin derim ilerleyen zamanlarda