- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Kızlar bır aylık bbgm vr bgn ılk defa mama vrcem, sorularım var
1. 1saat ıcnde atın dıo ya dısarı cıkanlar napıyo hakkaten atıyomusunuz
2.40 derece sıcaklıgı nası ayarlıosunuz
3.kutuyu dort hftada hkkaten atıyomusunuz
4.gazlı bbk dıye bnu aldm hakkaten ıse yarıyormu
dısarı cıkarken napıyorsunuz?
Gunduzmu gecemı mama verıosunz
1. evet gerçekten atıyorsun
2. mamayı hazırladıktan sonra bileğinin iç kısmına damlatıyorsun, sıcak olmayacak ılık olacak..
3. bende 1 kutu 4 hafta değil sadece 5-6 gün gitmişti, o yüzden bilemiyorum, herhalde atarsın..
4. benim oğlum da gazlıydı evet işe yarıyor, kokusu da çok güzel..
5. dışarı çıkarken termos biberona hazırlıyorsun ısısını koruyor 1 saat kadar..
6. hem gece hem gündüz, ne zaman acıksa veriyordum..
Kızlar bır aylık bbgm vr bgn ılk defa mama vrcem, sorularım var
Kusması kesıldı dıye gtmedk ama hc uyumuyor bıberonuda ıstemıyor.kızlar pekı bnmkı acknca durmuyo cglk cglga, bır saatte bı atnca o suyu on dk kynat, hazırla nası ayarlıyosunuz? On dk suyu kaynatıomusunuz.bıde ıkı uc saatte bı saganlar her sefernd+ herseyı nası kynatıyosnz?
Kusması kesıldı dıye gtmedk ama hc uyumuyor bıberonuda ıstemıyor.kızlar pekı bnmkı acknca durmuyo cglk cglga, bır saatte bı atnca o suyu on dk kynat, hazırla nası ayarlıyosunuz? On dk suyu kaynatıomusunuz.bıde ıkı uc saatte bı saganlar her sefernd+ herseyı nası kynatıyosnz?
Canım yaa çok mecbur değilsen verme lütfen mama...Ya da versen bile 6. aydan sonra azalt...Benim kızım mama nedir bilmedi ve yaşıtlarından çok çok daha uzun ve de kilosu da iyi..
Sanırım bugün başka bur konunda gündemdeydi, neyse.Kızlar bır aylık bbgm vr bgn ılk defa mama vrcem, sorularım var
Canım boşver arkadaş durumu anlamamış olmalı o yüzden öyle önermiş olmalı. Ayrıca dediğin doğru, boy ve kilo bence genlerinde olan bir şans diyelim. Mama ile büyüyen bur sürü cocuk gördüm. Maşallah hepsi boylu poslu. Ben anne sütü ile büyümeme rağmen onlardan kızayımkusura bakma ama bu cevap çok gereksiz olmuş, yaşıtlarından uzun falan.... kızınız mama nedir bilmemiş, iyi ne mutlu size siz emzirebilmişsiniz ama birde emziremeyenleri (benim gibi, konu sahibi gibi) biraz düşünseniz.... üstelik benim oğlumda mama yedi ama yaşıtlarından kilo, boy ve zeka olarak ( maşallah) Allaha şükür ileride....
hangi anne sütü varken mamayı tercih ederki, arkadaş mecbur kalmış, mama verecek, napsın bebeğe sütü yetmiyorsa açmı bıraksın ?
hem siz desenizde demesenizde zaten 6. aydan sonra mama miktarı azalacak, ek gıdaya geçecek zaten
Canım yaa çok mecbur değilsen verme lütfen mama...Ya da versen bile 6. aydan sonra azalt...Benim kızım mama nedir bilmedi ve yaşıtlarından çok çok daha uzun ve de kilosu da iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?