Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar başka bir başlıüğın altına da yazmıştım ama merak edenlere yardımcı olmak adına buraya da kopyalıyorum
Ben aylarca doktor araştırdım benim tatlişkoları elletmediğim cerrah kalmadı ama en sonunda kararımı verdim ve yaptırdım Dr. Oygar Aytekin'e ameliyatsız meme büyütme. .Öncelikle çok rahat laylaylom geçti baya hiç ameliyat gibi değil. benim tatlişkolarım biraz küçük ve sarkıktı ama içeriye böyle saç jölesi gibi bir madde enjekte ediyorlar ve benim tatlişkolar da hem dikleşti hem de dolgun oldular bir saat içinde. çok memnunum ilk gün biraz ağrıdı ama sonrasında hiçbir şeyim yok Bursa'dan geldim ameliyat için yeri çok kolay zaten Bağdat caddesindegelmişken bir ton alışveriş de yaptım. Aynı gün de döndüm Bursa'ya. Doktor da zaten Bursalıymış ve diğer doktorlara bu dolgunun eğitimini kendisi veriyormuş. kesinlikle tavsiye ediyorum. Narkoz almanıza gerek yok hastanede yatmanıza da gerek yok çok pratik ve kolay bir yöntem. Sorular olursa cevaplarım. bu yaz benim yazım heyyoooo!!!!
canım fiyatı yapılan dolgu miktarına göre değişiyo benimkilere 150şer gram yapıldı her iki memeye toplamda 300 gr o da 3600 $ tuttu. zaten fiyatı net veremiyolar muayeneden önce mutlaka muayene olmak gerekli net fiyat için yalnız kızlar muayene ücretsiz haberiniz olsun. ben şimdi dudak dolgusu yaptırmayı da düşünüyorum :) :)
cokmus fıyatı ya kac beden büyüdüler :) bıde kac yıl gıdıyormus sormuşsundur muhakkak
canım AA idi bedenim B oldu, mezroyla ölçtüğümde de eskiden 86ıydı 92 oldu![]()
Oygar bey ortalama 5-6 sene ömür biçti ondan sonra metebolima hızına bağlı olarak erir vücutta idrarla atılır dedi.
teşekkürler tatlım valla bir haftadır sürekli gözlerim üzerlerinde nazarım değecek diye korkuyorum![]()
artık V yaka ürünler giyiyorum hahaaayt![]()
teşekkürler tatlım valla bir haftadır sürekli gözlerim üzerlerinde nazarım değecek diye korkuyorum![]()
artık V yaka ürünler giyiyorum hahaaayt![]()
e-postamı versem bana ulaşır mısın sormak istediklerim var özel mesaj atamıyorum :/
Kızlar bende 5 gün önce yaptırdım 1 gün şiddetli ağrı oldu sonra yavaş yavaş azaldı şuan 5. günümdeyim hala yan yatamıyorum sırtüstü yatabiliyorum ancak sertligide hafiften gitti bantlarıda çıkardım gayet rahatım görüntü deseniz süper hiç anlaşılmıyor doğalmış gibi duruyor sorularnız olursa cevaplamaya hazırım 💋
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun .. Kaç cc dolgu uygulandı sana ? Ve ne kadar ücret ödedin ?
Canım 8000 tl üç paket aquafilling cc olarak bilmiyorum
Anladım peki büyüme ne kadar oldu cup cinsinden ?
Şöyle söyliyim ben hep double dolgulu 80b takardım şuan dolgusuz 80c