aquafilling yöntemiyle göğüs büyütme

• Konu Sahibi Konu Sahibi sisy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar başka bir başlıüğın altına da yazmıştım ama merak edenlere yardımcı olmak adına buraya da kopyalıyorum :KK66:
Ben aylarca doktor araştırdım benim tatlişkoları elletmediğim cerrah kalmadı ama en sonunda kararımı verdim ve yaptırdım Dr. Oygar Aytekin'e ameliyatsız meme büyütme. .Öncelikle çok rahat laylaylom geçti baya hiç ameliyat gibi değil. benim tatlişkolarım biraz küçük ve sarkıktı ama içeriye böyle saç jölesi gibi bir madde enjekte ediyorlar ve benim tatlişkolar da hem dikleşti hem de dolgun oldular bir saat içinde. çok memnunum ilk gün biraz ağrıdı ama sonrasında hiçbir şeyim yok Bursa'dan geldim ameliyat için yeri çok kolay zaten Bağdat caddesinde :D gelmişken bir ton alışveriş de yaptım. Aynı gün de döndüm Bursa'ya. Doktor da zaten Bursalıymış ve diğer doktorlara bu dolgunun eğitimini kendisi veriyormuş. kesinlikle tavsiye ediyorum. Narkoz almanıza gerek yok hastanede yatmanıza da gerek yok çok pratik ve kolay bir yöntem. Sorular olursa cevaplarım. bu yaz benim yazım heyyoooo!!!!

canım merhaba benimkilerde bildiğin tahta sinek ısırığı gibi bi çıkıntı var okadar ve yaş 28 doğal yolla büyütmeleri denedim fayda görmedim silikon yaptırmayı düşündüm çok ama cesaret edemedim bu yöntemi şimdi senden öğrendim bana biraz açıklarmısın sorun yaşadınmı sonrasında bu işlemi tekrar etmek gerekiyormu birde fiyat verebilirmisin canım gerçekten ihtiyacım varr süt vermeye engelmi acaba

Missterazi merhaba,
yaptirdigindan beridir baya zaman gecmis. Son izlenimlerin neler? hala memnun musun arkadasim?
ayrica ben de yaptirmayi dusundum ama hamilelik suresince ve emzirme esnasinda sorun olur mu diye korkuyorum. cunku 1-2 seneye cocuk yapmayi dusunuyorum.

Missterazi merhaba,
yaptirdigindan beridir baya zaman gecmis. Son izlenimlerin neler? hala memnun musun arkadasim?
ayrica ben de yaptirmayi dusundum ama hamilelik suresince ve emzirme esnasinda sorun olur mu diye korkuyorum. cunku 1-2 seneye cocuk yapmayi dusunuyorum.
Arkadaşlar göğsünüze dolgu yaptırmayın.çok gerekli ise protez koydurun .Bir sorun olursa çok korkunç olur.
Nedenine gelince , bu dolgu o kadarda masum değil .Tabiki bende de var.Dudağımda ve ellerimde var .Örenğin dudağımda reaksiyon verdi .Dr enjökterle düzeltti antibiyortik içtim.göğsünüzde böyle bir sorun çıkarsa ne olacak ????Bu dolgu asla çıkarılamaz ve erimiyor .ERİYOR DENİLİYOR AMA ERİMİYOR

Arkadaşlar göğsünüze dolgu yaptırmayın.çok gerekli ise protez koydurun .Bir sorun olursa çok korkunç olur.
Nedenine gelince , bu dolgu o kadarda masum değil .Tabiki bende de var.Dudağımda ve ellerimde var .Örenğin dudağımda reaksiyon verdi .Dr enjökterle düzeltti antibiyortik içtim.göğsünüzde böyle bir sorun çıkarsa ne olacak ????Bu dolgu asla çıkarılamaz ve erimiyor .ERİYOR DENİLİYOR AMA ERİMİYOR
dudağında nasıl reaksiyn verdi sonra enjektÖRLE DÜZELTİRKEN ACIMADI MI

dudağında nasıl reaksiyn verdi sonra enjektÖRLE DÜZELTİRKEN ACIMADI MI
Küçük topakcıklar oluştu .Hayır acımadı .Enfeksiyon yaptı.Ama göğüste gerçekten asla olmaz .Zaten normalde her plastik cerrah büyük oranlarda asla bu maddeyi yapmıyor.

Küçük topakcıklar oluştu .Hayır acımadı .Enfeksiyon yaptı.Ama göğüste gerçekten asla olmaz .Zaten normalde her plastik cerrah büyük oranlarda asla bu maddeyi yapmıyor.
peki sence dudağıma yaptırayım mı

Bende aquafilling yöntemiyle göğüs estetiği olmak istiyorum ama korkuyorum bi yan etkisi olmasından. Ameliyatsız yöntem olduğu için bunu düşünüyorum. Dokunulduğunda bi yapaylık hissediliyor mu ?

Back
X