M Morpepuk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2015 8 0 6 1 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Morpepuk #1 Ankarada Dr.Mehmet Bey kliniginde aqualxy islemi yaptirdik halama.Basen bolgesine yaptirdik.23 gunde yapilan bir islem .3 seans yaptirdik suan.Her seansta 4 şişe kullandılar.Ve siseler gözumüzun onunde acıldı.Ve 3 seans da 10 cm incelme oldu basen bolumunde.Oldukca etkileyici bir sonuç. Biraz acılı bir işlem.Hafif morarmalar oluyor.Onun icinde arnica kremi veriyorlar.Oldukca basarili ve titiz calisiyorlar.Siddetle tavsiye ediyorum kızlar.
Ankarada Dr.Mehmet Bey kliniginde aqualxy islemi yaptirdik halama.Basen bolgesine yaptirdik.23 gunde yapilan bir islem .3 seans yaptirdik suan.Her seansta 4 şişe kullandılar.Ve siseler gözumüzun onunde acıldı.Ve 3 seans da 10 cm incelme oldu basen bolumunde.Oldukca etkileyici bir sonuç. Biraz acılı bir işlem.Hafif morarmalar oluyor.Onun icinde arnica kremi veriyorlar.Oldukca basarili ve titiz calisiyorlar.Siddetle tavsiye ediyorum kızlar.
FAZLANAZLI hak yerini buldu! Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 6.546 8.793 498 29 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Morpepuk #2 Morpepuk .!.: Ankarada Dr.Mehmet Bey kliniginde aqualxy islemi yaptirdik halama.Basen bolgesine yaptirdik.23 gunde yapilan bir islem .3 seans yaptirdik suan.Her seansta 4 şişe kullandılar.Ve siseler gözumüzun onunde acıldı.Ve 3 seans da 10 cm incelme oldu basen bolumunde.Oldukca etkileyici bir sonuç. Biraz acılı bir işlem.Hafif morarmalar oluyor.Onun icinde arnica kremi veriyorlar.Oldukca basarili ve titiz calisiyorlar.Siddetle tavsiye ediyorum kızlar. Genişletmek için tıkla... erimeyi nasıl kontrol ediyorlar mesela dengesiz bir erime olabiliyor mu atıyorum bi taraf çukur olabiliyor mu
Morpepuk .!.: Ankarada Dr.Mehmet Bey kliniginde aqualxy islemi yaptirdik halama.Basen bolgesine yaptirdik.23 gunde yapilan bir islem .3 seans yaptirdik suan.Her seansta 4 şişe kullandılar.Ve siseler gözumüzun onunde acıldı.Ve 3 seans da 10 cm incelme oldu basen bolumunde.Oldukca etkileyici bir sonuç. Biraz acılı bir işlem.Hafif morarmalar oluyor.Onun icinde arnica kremi veriyorlar.Oldukca basarili ve titiz calisiyorlar.Siddetle tavsiye ediyorum kızlar. Genişletmek için tıkla... erimeyi nasıl kontrol ediyorlar mesela dengesiz bir erime olabiliyor mu atıyorum bi taraf çukur olabiliyor mu
apranxx Öz hakiki apranxx :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 5.613 5.658 198 30 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Morpepuk #3 Merhabaaa
apranxx Öz hakiki apranxx :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 5.613 5.658 198 30 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Morpepuk #4 Huhuuuu