- 15 Ocak 2020
- 169
- 78
- 18
- 27
- Konu Sahibi Umutlabrgun
-
Test yap evde varsa çıkar. Gecikme yasamışsın.Merhabalar hanımlar 8 aylık evliyim her ay farklı belirtiler yaşadım ama hiç hamile kalamadım bu ayda Bi anlık baş dönmem oldu 4-5 defa farklı günlerde, birde adet ağrısı giriyor oldum olucam diyorum ama olmuyorum dün olmam lazımdı ama olmadı hamilelikte şüphelenmelimiyim
1 gün geciktiyse idrar testi yapın çıkar :) Bende 1 gün gecikmeyle öğrenmiştim idrar testinde.
Bu belirtiler hamilelik olabilirmi sizceTest yap evde varsa çıkar. Gecikme yasamışsın.
Benim yaşadağım belirtiler göğüslerde dolgunluk ve ağrı,kasıklarda batma,iştah artışıydı :)Bu belirtileri yaşamışmıydınız
Bence olabilir ama ben de bir ton belirti yasadim simdiye kadar ma sonuc hüsran. Belirtilerin çoğu psikolojik oluyor genelde.Bu belirtiler hamilelik olabilirmi sizce
Ne kadarlık evlsinizBenim yaşadağım belirtiler göğüslerde dolgunluk ve ağrı,kasıklarda batma,iştah artışıydı :)
Kaç aylık evlisinizBence olabilir ama ben de bir ton belirti yasadim simdiye kadar ma sonuc hüsran. Belirtilerin çoğu psikolojik oluyor genelde.
4 aylık evliyim ben ama 8 gün önce kürtaj oldumNe kadarlık evlsiniz
31 ay ama 13 aydır istiyorum.
Mevlam sağsalim nasip eylesin inşallah4 aylık evliyim ben ama 8 gün önce kürtaj oldum
Amin canım en doğru zamanda hepimizeMevlam sağsalim nasip eylesin inşallah
Amiinn inşallah sanada sağlıklı gebelik nasip etsnMevlam sağsalim nasip eylesin inşallah
Amin inşallah sanırım yine olmayacak ama hayırlısı ne diyelim her şeyi deniyorum eşimde biraz sorun çıktı macun yaptırdım ona kendimde kullanıyorum bu ayda bişey denicem nasip inşallahAmiinn inşallah sanada sağlıklı gebelik nasip etsn
Canıım hiç ümitsizliğe kapılma ve hep sağlıklı gebelik iste benim gibi yarım kalmasın inşallah o zaman daha çok yıpranıyor insan. Siz elinizden geleni yqpın yinedeAmin inşallah sanırım yine olmayacak ama hayırlısı ne diyelim her şeyi deniyorum eşimde biraz sorun çıktı macun yaptırdım ona kendimde kullanıyorum bu ayda bişey denicem nasip inşallah
Neden bir test alıp denemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?