Ara ara sancı oluyor ama adet olmadım sizce hamile miyim?

Umutlabrgun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
169
78
18
27
Merhabalar hanımlar 8 aylık evliyim her ay farklı belirtiler yaşadım ama hiç hamile kalamadım bu ayda Bi anlık baş dönmem oldu 4-5 defa farklı günlerde, birde adet ağrısı giriyor oldum olucam diyorum ama olmuyorum dün olmam lazımdı ama olmadı hamilelikte şüphelenmelimiyim :KK43: :KK61: :olamaz:

Merhabalar hanımlar 8 aylık evliyim her ay farklı belirtiler yaşadım ama hiç hamile kalamadım bu ayda Bi anlık baş dönmem oldu 4-5 defa farklı günlerde, birde adet ağrısı giriyor oldum olucam diyorum ama olmuyorum dün olmam lazımdı ama olmadı hamilelikte şüphelenmelimiyim :KK43: :KK61: :olamaz:
Test yap evde varsa çıkar. Gecikme yasamışsın.🤗

1 gün geciktiyse idrar testi yapın çıkar :) Bende 1 gün gecikmeyle öğrenmiştim idrar testinde.

Amin inşallah sanırım yine olmayacak ama hayırlısı ne diyelim her şeyi deniyorum eşimde biraz sorun çıktı macun yaptırdım ona kendimde kullanıyorum bu ayda bişey denicem nasip inşallah :KK16:
Canıım hiç ümitsizliğe kapılma ve hep sağlıklı gebelik iste benim gibi yarım kalmasın inşallah o zaman daha çok yıpranıyor insan. Siz elinizden geleni yqpın yinede

Back
X