• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ara kanama (ACİL)

mancy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
1
0
1
24
ben geçen ayın 22'sinde bir kanama geçirdim regl oldum mu olmadım mı anlamadım az kanamam geldi sonrasında 10 gün sonrasında pembe renkli bir akıntı sonrası cidden regl oldum diyecek kadar kan geldi 4 gün falan sürdü bugün yine pembe renkli bir akıntım var ve stres olmaya başladım 1 yıllık evliyim ve daha önce böyle ara kanamalar geçirdiğimi hatırlamıyorum çünkü çok düzensiz ve uzun aralıklıydı şimdi böyle olunca ister istemez geriliyorum tavsiye alabileceğim kimse de yok

Jinekologa görünün mutlaka. Enfeksiyonda olabilir dusukte yapmis olabilirsiniz. Gecmis olsun.

ben geçen ayın 22'sinde bir kanama geçirdim regl oldum mu olmadım mı anlamadım az kanamam geldi sonrasında 10 gün sonrasında pembe renkli bir akıntı sonrası cidden regl oldum diyecek kadar kan geldi 4 gün falan sürdü bugün yine pembe renkli bir akıntım var ve stres olmaya başladım 1 yıllık evliyim ve daha önce böyle ara kanamalar geçirdiğimi hatırlamıyorum çünkü çok düzensiz ve uzun aralıklıydı şimdi böyle olunca ister istemez geriliyorum tavsiye alabileceğim kimse de yok
merhaba, aynı durumu daha önce yaşadım . acilen bir uzmana gözükmen gerektiğini düşünüyorum. HPV ve daha farklı bir enfeksiyon olabilir..

merhaba, aynı durumu daha önce yaşadım . acilen bir uzmana gözükmen gerektiğini düşünüyorum. HPV ve daha farklı bir enfeksiyon olabilir..
bende hpv var hpv böyle etkiler mi analamdjm ki
klamidya da oldum ilaçlarımı kullandım geçti
hpv bilmiyorum ne alemde inşallah geçmiştir takviye de alıyorum ama

Korkmayın hpv falan sanmıyorum. Ben de yaşadım ultrasonla baksınlar içeriye bir durum yoksa muhtemelen hormonlarınız dengesizdir bu ara. Sonra kendi kendine geçti. Doktora gidin mutlaka

Back
X