ara kanama pko

azra2206

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
236
0
96
Van
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 5 aydır hamile kalamıyorum ve üç aydır da ara kanamalarım oluyor bunun pko ile bir alakası var mı bir de pko tedavisinde ilk aşamada neler yapılıyor bilen var mı acaba

arkadaşlar bir cevap verecek yok mu hiç mi ara kanamanız olmuyor çok umutsuzum artık doktora ne zaman gitsem orgametril verip durduruyor sonra yine başlıyor pko görüntüsü varmış ultrasonda yeni öğrendim başka bir doktora gideceğim pko lu ve gebe kalmak isteyenler ilk tedavi ne uygulandı size lütfen benimle paylaşır mısınız

arkadaşlar bir cevap verecek yok mu hiç mi ara kanamanız olmuyor çok umutsuzum artık doktora ne zaman gitsem orgametril verip durduruyor sonra yine başlıyor pko görüntüsü varmış ultrasonda yeni öğrendim başka bir doktora gideceğim pko lu ve gebe kalmak isteyenler ilk tedavi ne uygulandı size lütfen benimle paylaşır mısınız

canım pko hastasımıyım bilmiyorumama
canım bende de ara kanama oluyordu en son kasım da olduu
sorun değil diye biliyorumm canım

sağol canım ya yarın doktora gideceğim artık bakalım ne diyecek ara kanama dediğime bakma adetim bir türlü bitmiyordu ikinci adetim gelene kadar her gün çok az pembe akıntı inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

sağol canım ya yarın doktora gideceğim artık bakalım ne diyecek ara kanama dediğime bakma adetim bir türlü bitmiyordu ikinci adetim gelene kadar her gün çok az pembe akıntı inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

inşallahh canımm haberr ver ne dicek doktorr okk
hayırlı haberlerle gel

inşallahh canımm haberr ver ne dicek doktorr okk
hayırlı haberlerle gel

doktor baktı hiç bir ilaç kullanma iki ay dedi iki ay süre verdi pko görüntüsü var ama çok hafif dedi bir de 1.60 boyundayım 80 kiloyum ben fazla kilonnu ver kendi kendine bile kalabilirsin dedi iki ay sonra hala olmamışsa tedaviye başlarız iki ay sonraki adetinin 1. günü bekliyorum dedi oradan o hızla diyetisyene gittim çok iyi bir diyet listesi çıkardı çok umutlandım bakalım inşallah olur hayırlısıyla

Back
X