Daha öncesinde hayatım boyunca ara kanama yaşamamış biri olarak ara kanama hakkında hiçbir fikrim bulunmamakta aydınlatırsanız sevinirim.Merhabalar, adet döngüm çoğu zaman düzenlidir ve 30-33 günlük bir döngüm var. Bademcik enfeksiyonu nedeniyle yoğun antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Hem kalçadan iğne ile hem de oral yol ile ağızdan antibiyotik aldım. Bu süreç içerisinde ara kanama olduğunu düşündüğüm 4 günlük bir kanamam oldu. Adet kanaması demek için az, lekelenme demek için çok. Günlük ped dolduracak cinstendi. 4 gün önce adet olmam gerekiyordu ancak adet olamadım. Partnerim ile korunmasız bir ilişki yaşadım bu sebep ile gebelikten şüphelerimiz var. Ancak ara kanama sonrası adet döngümün bozulması da bir ihtimal dahilinde. Henüz test yaptırmadım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Yorumunuz için teşekkür ederim. Birkaç günlük daha gecikme yaşarsam doktora gideceğim. Şu anda gebelik istemediğimiz için acaba gebelik mi şüphesi aklımızı çok kurcalıyor.ben arama kanama en son üniversitede yasadim ve 15 gün sürdü. benimki normal regl günümde başlandı ama hep sizin anlattığınız miktarda ve kahverengiydi. kadın doğuma gittim ara kanama dedi. sonrasında bana direkt doğum kontrol hapı başladığı için 28 gün sonra regl oldum. ama dediğim gibi hapın etkisindendi. ilaç olmadan nasıl olur bilemiyorum. doktora giderseniz öğrenebilirsiniz ancak. rahimde kalınlaşma görürse regl veya gebelik için bir fikir verebilir
ara kanamada rahmin gebelik için yeterli kalınlığa gelebileceğini düsünmüyorum ben. ama tabii ki her sey de olabilir. en güvenilir sonucu doktor söyleyecektir. umarım istediğiniz gibi olur her seyYorumunuz için teşekkür ederim. Birkaç günlük daha gecikme yaşarsam doktora gideceğim. Şu anda gebelik istemediğimiz için acaba gebelik mi şüphesi aklımızı çok kurcalıyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben de bundan şüpheleniyordum ara kanama regl takvimimi kaydırır mı diye. İçimi ferahlattınız.Şubat ayında ara kanama yaşadım,ocaktaki reglden 14 gün sonra tekrar kanamam olmustu.Sonraki regl tarihimi de ileri attı.Ara kanama yeni regl başlangıcı oldu bende
Rica ederim ben başıma geldiğinde epey araştırmıştım forumda bu konuyu,çoğu kişi de regl tarihinin ileri kaydığını söylemişti zatenYorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben de bundan şüpheleniyordum ara kanama regl takvimimi kaydırır mı diye. İçimi ferahlattınız.
Benim de doğum kontrol hapı kullanımını yan etkilerden dolayı kesmemden ötürü reglimden sonra bir ara kanama yaşadım, iki gün sürdü. bMerhabalar, adet döngüm çoğu zaman düzenlidir ve 30-33 günlük bir döngüm var. Bademcik enfeksiyonu nedeniyle yoğun antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Hem kalçadan iğne ile hem de oral yol ile ağızdan antibiyotik aldım. Bu süreç içerisinde ara kanama olduğunu düşündüğüm 4 günlük bir kanamam oldu. Adet kanaması demek için az, lekelenme demek için çok. Günlük ped dolduracak cinstendi. 4 gün önce adet olmam gerekiyordu ancak adet olamadım. Partnerim ile korunmasız bir ilişki yaşadım bu sebep ile gebelikten şüphelerimiz var. Ancak ara kanama sonrası adet döngümün bozulması da bir ihtimal dahilinde. Henüz test yaptırmadım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben okumam prospektüs. İlacı kullananların yorumlarında da var göğüsten süt geldiği. Ve doktorum kendisi söyledi o ilacın sebep olabileceğini…Antidepresanın yan etkilerinde var mı yazan böyle birşey ?
Çok çok stresli bir dönemdi, ki hala öyle… O nedenle antidepresana başladım zaten. 2 ayrı ilaç verdi doktorum. İşte birini bu kesmek zorunda kaldık.Stres ve mevsim geçişleri de çok etkiliyor adeti
Diğer adet donemine dek hiç olmazsanız doktora görünün benceÇok çok stresli bir dönemdi, ki hala öyle… O nedenle antidepresana başladım zaten. 2 ayrı ilaç verdi doktorum. İşte birini bu kesmek zorunda kaldık.
20 gün önce yaşadığım adetti galiba ara kanama değildi. Normalde 17 nisanda adet olmuştum. 2-3 gün erken olurum hep. 27-28 günlük döngüdür benim. Ama işte şaştı tarih. Çünkü ilacı kullanmaya başladığım ilk ay da 7 gün erken adet olmuştum ama mevsimsel dedim geçiştirdim. İlacı bıraktım 3 hafta önce. Bir sonraki ay normal döngüde devam etmesini umuyorum. Yani bir sonraki ayın 21-22 sinde olurum normal şartlarda… Siz hiç olmazsanız derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Açıklar mısınız rica etsem?Diğer adet donemine dek hiç olmazsanız doktora görünün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?