Ara Kanama Sonrası Geciken Adet Hamilelik Belirtisi midir?

mrsokush

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
46
43
8
30
Arkadaşlar Merhaba,

Son Adet Tarihim 19 Mart(bitiş) BAT 10 Nisan olmasına rağmen 31 Martta önce kahverengi kahve telvesi gibi leke, ardından 1,5 gün orta düzeyde kanama sonrasında 2 gün kadar daha yine kahverengi akıntım geldi. Doktor bu ara kanamanın yumurtlamaya veya hormonlara bağlı bir kanama olduğunu ve adetimin beklenen tarihte geleceğini söyledi. BAT üzerinden 3 gün geçince kaset test yaptım negatif çıktı, doktorum eğer adet olmazsan 1 hafta bekleyip test yap demişti. 3. günde negatif çıktı şimdi 1. haftanın dolmasını bekliyorum 2 gün kaldı sizce 3. günde negatif çıkan 1. haftada pozitif çıkar mı?

Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler <3

Çıkabilir tabi doktorlar o yüzden 1 hafta bekleyin en az diyorlar. Direkt kan vermeye de gidebilirsiniz daha garanti olur
Peki ara kanamada normal kırmızı kan olarak kanamam oldu erken adet olmuş olma ihtimalim var mı? doktora o kanamam olmadan bir gün önce muayeneye gitmiştim ve yumurtladığımı görmüştü kesin surette adet kanaması değil dedi doktor çok emindi. Kafam çok karışık artık anne olmak istiyorum, heyecanlı ve panikliyim :)

Ben adet oldum sanmıştım mesela. Sonra gerisi gelmeyince anlamıştım hamile olduğumu. Seninde öyle olabilir inşallah öyledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…