İlk şubat ayında ayda 2 kez kanama yaşadım ara kanama deniliyor ve baya 20 gün sürdü ondan sonra adetlerim az olmaya başladı günde pedim nerdeyse bi tane değiştiriyordum doktora gittim yurtdışında yaşıyorum ve bana ilk kez ara kanama yaşıyorsan normal olabilir tekrarlarsa gel dedi gittiğimde alttan eliyle muayene edip birde smear test aldi ama testi aldığımda kahverengi lekelenme şeklinde az lekelenmem vardı kanamam 20 güne yakın sürmüştü ve artık kahverengi lekelenmem vardı ona ragmen smear test aldı ben bildiğim kadarıyla sonuc vermez lekelenmem var dedim ama kanama degil adet kanaması olmadığı icin sorun degil alinabilir dedi ve aldı sonuç negatif geldi simdi bu ay yine adet olduktan 16 gün sonra ara kanama yaşadım ve ilişkinin ertesi günü kanama başladı vajinal ultrasonla doktor altan baktı ve herdey normal dedi hormon testi aldı testlerde de bisey çıkmadı menapoz gibi durum da yok dedi test sonuçlarım çıkmadan önce bana hormon duzensizligi var diye doğum kontrol hapı verdi ama sonuçlar mesajla geldi normalmiş bu durumu yasayan var mı? Miyom kist olsa vajinal ultrasonda cikmazmiydi doktor bisi yok dedi bi kac aydır yqn böğür ağrısı da yaşıyorum kültür test de aldı idrar ve kan testinde de bise çıkmadı sizce neden olabilir kafama taktim baya