Arkadaslar tekrar merhaba 30 yasindayim ve gebelik icin yaklasik 2 yildir ugrasiyrm. 25 mayista regl oldum 30 unda bitti ve bugun 5 haziranda kanamam oldu.ic camasirima bulasmamsti ama silindigimde gordum rengi kirmizi ve ilk defa boyle bisey oldu bayram tatili oldugu icin doktora gidemedim yardmci olur musunz lutfen
ara kanama olabiliyor şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok hormonal bir durum yumurtlama kanaması olduğunu sanmıyorum o kahverengi oluyor beklemiş kan gibi kırmızı ise taze kandır o hayırlısı olsun hakkınızda
ara kanama olabiliyor şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok hormonal bir durum yumurtlama kanaması olduğunu sanmıyorum o kahverengi oluyor beklemiş kan gibi kırmızı ise taze kandır o hayırlısı olsun hakkınızda
merhaba kızlar Benim enson adet tarihim 19 Mayıs normalde ayın 16 sında adet olmam gerek ayın 6 sında lekelenmem başladı dün kanamam çoğalınca doktora gittim ovülasyon kanaması dedi progestan verdi şimdi kullanıyorum bu şekilde olup hamile kalan varmı ? Dedi yumurtaların cok güzel büyümüş 3,5 santim işte adet tarihini beklicez dedi ama ben daha önce hiç böyle bişey yaşamadım o yüzden sizlere de sormak istedim