Gebeliğe Hazırlık Ara kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elisalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
168
51
48
Merhaba arkadaşlar biliyorum sorduğum soru kendim için de akıl dışı olsa dahi hassas bir dönemden geçiyorum ve bunu size sormak istedim.
Eşimle 10 Aralık'ta birlikte olduk . Gebelik planlıyoruz.Bugun bir yere yetişmem gerekti ve hızlı bir şekilde koştum ve az önce kanamam geldi . Döllenme ve yerleşme aşaması uzun sürer yani ama düşük yapma olasılığım olmuş olabilir mi ? eşime söyleyemiyorum kızacak diye ,test de de çıkmaz gebelik çok yeni lütfen yardımcı olur musunuz.

5 güne yumurta döllenip rahme yerleşmez ki gebelik var yok bile denemez daha oluşum aşamasındadır başka bir nedenle olmuş olabilir

Hangi renk canım ve ne kadar geldi eğer kahve pembe tonlarıysa yumurtlama dönemi olabilir

Hamilelik 5 gunde olusmaz.
Koşmayla bebek düşmez.
Youtubeda tonla video var, lutfen izleyin.
Hamilelik nasil oluşur videoları izleyin.

Yumurtlama kanaması olabilir

Koyu kahve ve pembe dediğiniz gibi arada şeffaf akıntı da mevcut
Her kadınınn gebelik sendromu başkadır burdan tahminlerle bi yola malesef çıkamayız belki yumurtalıktı belki gebelikti Rabbimin mucizesi beş gündede oluşur bunu kimse bilemez benve bi doktora görünün
Maalesef bende bebeğimi koşmadığım halde evde rutin sporumu yaparken kaybettim tabi haberim yoktu gebelikten sonradan anlaşıldı
Bizede haber verin muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…